У неділю, 10 лютого, на борту літака авіакомпанії МАУ рейса "Афіни-Київ", що мав вилетіти до України о 15:00, виявили речовину невідомого походження.

Про це повідомила прес-служба компанії.

У повідомлення йдеться, що рейс довелося відтермінувати.

"На борту рейса PS354 в салоні літака борпровідниками була знайдена речовина невідомого походження. Судину із невідомою речовиною передано на експертизу до компетентних органів", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Згідно з процедурами авіаційної безпеки, з метою забезпечення безпеки пасажирів та екіпажу, рейс PS354 відкладено до 15:00 11 лютого, тобто рівно на добу. Усі пасажири розміщені в готелі, забезпечені харчуванням та трансфером з та до аеропорту", - розповіли у компанії.

Нагадаємо, у Мурманській області Росії впав військовий літак стратегічний ракетоносець-бомбардувальник Ту-22М3.

Про це в неділю, 27 січня, повідомляє видання "Бізнес.Медіа" з посиланням на відео авіакатастрофи в мережі Інтернет.

На кадрах відео видно, як під час посадки і за поганих погодних умов військовий літак при жорсткому торканні із смугою для посадки розламався на частини і загорівся. В цей час кабіна пілота відірвавшись від літака і охоплена вогнем з пілотів всередині відкинуло. Даний політ за повідомленнями міноборони РФ був плановим та навчальним, причини інциденту поки невідомі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Канада і Сполучені Штати Америки для термінового перехоплення двох російських стратегічних бомбардувальників-ракетоносців Ту-160, які нахабно увірвалися в канадську зону ідентифікації ППО, підняли в небо військову авіацію.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Об'єднаного командування аерокосмічної оборони Північної Америки (NORAD) у соцмережі Twitter.

Також Знай.ua писав про те, що у Мурманській області розбився надзвуковий бомбардувальник Ту-22М3.