У Мурманській області Росії впав військовий літак стратегічний ракетоносець-бомбардувальник Ту-22М3. Про це в неділю, 27 січня, повідомляє видання "Бізнес.Медіа" з посиланням на відео авіакатастрофи в мережі Інтернет.

На кадрах відео видно, як під час посадки і за поганих погодних умов військовий літак при жорсткому торканні із смугою для посадки розламався на частини і загорівся. В цей час кабіна пілота відірвавшись від літака і охоплена вогнем з пілотів всередині відкинуло. Даний політ за повідомленнями міноборони РФ був плановим та навчальним.
Зазначимо, що авіакатастрофа з бомбардувальником Ту-22М3 в Росії трапилася у вівторок, 22 січня, під час посадки на військовому аеродромі полку дальньої авіації в Оленегорську в Мурманській області.

На думку військових експертів причиною катастрофи літака став сніговий заряд (короткочасний зливовий сніг).
Раніше повідомлялося, що на півночі Італії в небі врізалися один в одного пасажирський літак і вертолет. В результаті зіткнення загинули щонайменше 4 людини.

Про це стало відомо завдяки повідомленням італійських ЗМІ.

"В небі над гірською областю Валле-д'аоста на північному заході Італії недалеко від французького кордону в п'ятницю зіткнулися маленький туристичний літак і вертоліт. За попередніми даними, загинули 4 людини, ще 2 людини отримали важкі травми", - повідомляють журналісти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Повітряні судна зіткнулися на висоті приблизно 3 кілометри над горою Рютор. Екстрені служби на місці катастрофи виявили уламки. Відомо, що для евакуації постраждалих задіяні два вертольоти Альпійської рятувальної служби.

Варто нагадати, що понад півсотні людей стали жертвами прориву дамби в Бразилії. Інцидент стався в результаті того, що не витримали споруди, які утримували воду з відходами металургійної промисловості.

Нагадаємо, у Росії розбився військовий бомбардувальник, є загиблі.

Як повідомляв Знай.uа, боїнг розбився, не долетівши до столиці: тіла збирають по полю.

Знай.uа писав, вице-прем'єр міністр потрапив у серйозне ДТП: не вписалися в поворот, до загибелі - крок.