На житловий будинок впав легкомоторний літак, в результаті чого загинули люди. Інцидент спричинив евакуацію восьми будинків.

Трагічна подія сталася у Мексиці в місті Кульякан. Про цеповідомляє місцевий телеканал Televisa News.


За попередніми даними повністю загинув екіпаж повітряногосудна, а двоє людей отримали поранення - жінка інеповнолітній. Падіння літака також спричинило евакуацію навколишніх будинків.

Відомо, що літак впав через технічний збій в системі. На місці аварії працюють рятувальники, які усувають розлив палива – саме через це евакуювали жителів найближчих восьми будинків.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Глава цивільного захисту штату Сіналоа Франсіско Вегарозповів, що причина, через яку літак звалився, досі невідома.

"Ми вживаємо деяких профілактичних заходів у житловому секторі, тому що є розлив палива. У зв’язку з цим жителів восьми прилеглих будинків евакуювали", – зазначив Вега.

Нагадаємо, у Демократичній Республіці Конго сталося авіакатастрофа – впав вантажний літак Ан-26 авіакомпанії Gomair, яким керували росіяни.

Внаслідок краху літака загинули всі шість осіб, які перебували на борту: п’ять членів екіпажу та один пасажир. Однак, за не підтвердженими даними, в літаку на момент аварії перебувало 23 людини.

Про падіння літака повідомляє France Press. За інформацією видання, повітряне судно зафрахтувала Національна виборча комісія ДРК. Літак розвозив матеріали для прийдешніх президентських виборів, коли сталась аварія.

Також повідомляється, що судно зникло з радарів напередодні увечері, 20 грудня, коли летіло до столиці країни Кіншаси. Сам інцидент стався за 25 кілометрів від аеропорту Кіншаси.

За словами посла Росії у Демократичній республіці Конго Олексія Сентебова, на борту літака за не підтвердженими наразі даними перебували 23 людини, зокрема три члени екіпажу, що є громадянами Росії. Про це пишуть російські ЗМІ.

Нагадаємо, в американському штаті Джорджія в місті Атланта розбився літак Cessna 560.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зімбабве розбився літак з туристами.

Також Знай.ua писав, на Житомирщині розбився винищувач Су-27. Пілот літака загинув.