У небі над Сполученими Штатами Америки почав розвалюватися літак. Інцидент зняли на камеру перелякані пасажири. Лайнер, що належить американській авіакомпанії Frontier Airlines почав втрачати запчастини на ходу – у повітряного судна почала руйнуватися обшивка двигуна. Літак прямував з Лас-Вегаса в Тампу.

Першою відео опублікувала сторінка Flight Alerts в Twitter, вже звідти ролик розійшовся по всій мережі. На кадрах відображене те, на що не можна дивитися без здригання. У літака поступово відривалися елементи зовнішньої поверхні корпусу, але повітряне судно продовжувало летіти.

Як стало відомо, це був літак Airbus 320, на борту якого перебував під час інциденту 171 пасажир і 6 членів екіпажу. Коли екіпаж помітив, що відбувається, судно пішло на аварійну посадку в аеропорту Мак-Карран у Лас-Вегасі. На щастя, обійшлося без жертв і постраждалих.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", літак Ангели Меркель, яким німецький канцлер летіла на саміт G20 в Аргентину, також не долетів до Буенос-Айреса і здійснив аварійну посадку через неполадки з електрикою.

Пізніше стало відомо, що Меркель вилетіла звичайним рейсом.

Нагадаємо: трохи не зварилися заживо. Лідер легендарної рок-групи влаштував екіпажу літака "солодке життя".

Також ми писали, що літак звалився на центр для дітей з аутизмом – багато крові і крики жертв холодять душу.

Страшна авіакатастрофа шокувала жителів штату Флорида. Так, в результаті аварії легкомоторного літака на будівлю, де знаходиться центр терапії для дітей з аутизмом, загинули дві людини.

За інформацією журналістів, авіакатастрофа сталася в ніч з 1 на 2 грудня. Обидва загиблих були пасажирами літака. У пожежній службі повідомляють, що після падіння літака в будівлі сталася пожежа, яку вдалося швидко локалізувати. Вісім дорослих і п'ятеро дітей евакуювали, вони не постраждали.

Також відомо, що аварію буде розслідувати Федеральне управління авіацією та державна служба безпеки перевезень.

Варто нагадати, що в результаті трагедії загинули дві людини. Про інцидент передає Twitter пожежної служби. Літак невеликих розмірів звалився прямо на житлові будинки, сталася трагедія на півночі Сан-Паулу. Як повідомляє пожежна служба, літак у п'ятницю, 30 листопада, вилетів з аеропорту з приватним рейсом в Кампу-ді-Марті. В 16:00 сталася трагедія – повітряне судно впало.