Літак, на якому канцлер Німеччини Ангела Меркель летіла на саміт "Великої двадцятки" (G20), що проходить в Аргентині, пішо на аварійну посадку в аеропорту Кельна .

Про це повідомляє німецьке видання Welt.

Причиною екстреної посадки назвали поломку.

Ангела Меркель

Так, у лайнера сталися проблеми в деяких електронних системах. Наполадки побачили в небі над Нідерландами та повернули назад до Німеччини, де пересадили канцлера до іншого лайнера.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Літак "Конрад Аденауер" благополучно сів у Кельні, де канцлеру ФРН надали інший лайнер для перельоту.

Ангела Меркель прибула на самміт, проте через надзвичайну подію запізнилась на три години.

Пєсков розповів, чим займеться Путін у вільний час на самміті

Після того, як президент США Дональд Трамп скасував зустріч з главою Кремля Володимиром Путіним в рамках G20, прес-секретар російського президента знайшов йому інше "корисне" заняття.

Так, за словами Пєскова, якщо зустрічі з Трампом не буде, у Путіна з'явиться додатковий час для "корисних зустрічей на полях саміт".

Нагадаємо, Путін помстився Ізраїлю за збитий Іл-20. Москва направила Дамаску свої ЗРК С-300 після того, як був збитий над Сирією літак.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Ізраїль поклав всю провину за знищення російського літака Іл-20 на Сирію і діючих на її території іранських військових і бійців шиїтського руху "Хезболла".

Також Знай.ua писав, що не встигли соцмережі ще закінчити обурюватися заявою Пєскова про те, що Кремль нібито не має відношення до Керченського інциденту, як ця ручна канарейка Путіна раптом заспівала про те, що Росія обійдеться без "посередників" і допомоги інших країн при переговорах з Україною, в тому числі – при вирішенні Керченського питання.

Дивіться: Літак упав на шоссе у Франції