Речник президента Росії Дмитро Пєсков зробив заяву, що президент РФ Володимир Путін має намір провести "інші корисні зустрічі" на саміті G20 в Аргентині у разі, якщо президент США "дійсно відмовився від зустрічі".

"Ми летимо в Аргентину. Поки що бачили тільки твіт і ЗМІ. Офіційної інформації не маємо. Якщо це так, у президента буде пара додаткових годин у програмі для корисних зустрічей на полях саміту", — говорить Пєсков в заяві для росСМИ.

Дмитро Пєсков
Дмитро Пєсков

Після того, як президент США вилетів в Аргентину, він вирішив скасувати зустріч з лідером РФ на саміті "Великої двадцятки". Трамп отримав доповідь щодо події в Керченській протоці, і це вплинуло на його відмову від зустрічі.

Нагадаємо, Трамп скасував зустріч з Путіним: керченський свавілля виліз боком агресору

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Президент США Дональд Трамп скасував майбутню зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним, яка повинна була відбудуться в Аргентині. Приводом став інцидент в Керченській протоці. Про це Дональд Трамп повідомив у своєму Twitter


"Виходячи з того, що моряки і кораблі не були повернуті Росією на Україну, я вирішив, що для всіх зацікавлених сторін буде краще, якщо я відміню раніше призначену в Аргентині зустріч з президентом Володимиром Путіним", заявив Трамп.

Як раніше повідомляв "Знай.иа" "Зрада", звідки не чекали: Трамп несподівано ліг під Путіна, агресія в Керчі - справа рук України

Президент США Дональд Трамп виступив з несподіваною заявою щодо російської агресії проти України в Керченській протоці.

Про це повідомляє New York Post.

У повідомленні сказано, що Президент США Дональд Трамп вважає за потрібне з'ясувати, попереджали українська влада російську сторону про прохід військових кораблів через Керченську протоку.

ТакожЗнай.иа" писав про те, що Зустріч Трампа і Путіна: Пісків замилює світу ока

Головний глашатай Кремля відреагував на заяву Трампа про ймовірність скасування зустрічі з Путіним на саміті G-20.