Не встигли соцмережі ще закінчити обурюватися заявою Пєскова про те, що Кремль нібито не має відношення до Керченського інциденту, як ця ручна канарейка Путіна раптом заспівала про те, що Росія обійдеться без "посередників" і допомоги інших країн при переговорах з Україною, в тому числі – при вирішенні Керченського питання.
За словами Пєскова, Москві посередники між нею і Києвом не потрібні. До того ж, маріонетка Путіна зазначила, що Росія нібито вдячна всім, хто посприяє деескалації конфлікту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", боягузливий Пєсков "заховав голову в пісок", заявивши, що інцидент в Керченській протоці – це небезпечна провокація, і МЗС РФ нібито готує "розгорнутеузаяву". І звичайно ж, Пєсков почав відбілювати Кремль.

Боягузливий Кремль не готовий відповісти за свій цинічний вчинок в Азовському морі. Влаштували провокацію, самі росіяни, проте уряд країни-агресора раптом виявилося "не при справах" і "в білому пальто". Прес-секретар президента Росії Путіна Дмитро Пєсков заявив, що ця "небезпечна ситуація вимагає особливого розгляду", і тепер МЗС РФ нібито готує розгорнуту заяву.

"Готується розгорнуте заяву МЗС РФ. Мова йде про дуже небезпечні провокації, тому вона вимагає особливої уваги і особливого розгляду. Питання сьогодні розглядатиметься в Радбезі ООН з ініціативи Росії", – сказав Пєсков.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо "Ми винні, 23 роки нічого не робили в Україні. Божа кара ...", - Міхалков вперше спробував піти проти Путіна, Пєсков швидко "закрутив гайки".

Режисер Микита Міхалков відомий своїми неоднозначними заявами щодо Кремля і не надто приємними – про Україну. Але нещодавно в одному з інтерв'ю він кардинально змінив свою позицію. Наскільки це правда і як відреагував Путін разом з його підопічними? Коротко про найцікавіше.

Також ми писали про те, що Пєсков пускає пил в очі світу стосовно зустрічі Трампа і Путіна. Головний глашатай Кремля відреагував на заяву Трампа про ймовірність скасування зустрічі з Путіним на саміті G-20.

"Ми звернули увагу на цю заяву, також звернули увагу на вечірній заяву моєї колеги з Білого дому, яка говорила, що Трамп планує провести ряд зустрічей, в тому числі і з Путіним. Тому підготовка триває, зустріч узгоджена. Іншої інформації від американської сторони не маємо. Графік президента на п'ятницю і суботу розписаний по хвилинах", - сказав Пєсков.