Головний глашатай Кремля відреагува на заяву Трампа про ймовірність скасування зустрічі з Путіним на самміті G-20.

Про це пишуть російські ЗМІ.

"Ми звернули увагу на цю заяву, також звернули увагу на вечірню заяву моєї колеги з Білого дому, яка говорила, що Трамп планує провести ряд зустрічей, в тому числі і з Путіним. Тому підготовка триває, зустріч узгоджена. Іншої інформації від американської сторони не маємо. Графік президента на п'ятницю і суботу розписаний по хвилинам"

Пєсков та Путін

Додамо, президент Сполучених Штатів Дональд Трамп допустив, що двостороння зустріч з главою Кремля Володимиром Путіним в рамках саміту G20 в Аргентині може не відбутися.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Американський лідер відзначив, що остаточне рішення залежить від звіту про подію в районі Керченської протоки, де 25 листопада українські військові кораблі зробили спробу прорватися через російські територіальні води. При цьому напередодні в Білому домі заявили, що зустріч відбудеться. Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков також зазначив, що підготовка до переговорів триває.

Трамп та Путін

В експертному середовищі переконані, що Трамп націлений на розмову з Путіним, проте істеблішмент Сполучених Штатів вимагає від нього засудити Москву і скасувати зустріч.

Нагадаємо, Трамп передумав стосовно Путіна черех Керченську кризу.

Як повідомляв портал Знай.ua, після атаки в Азовському морі на українські кораблі, тепер Путінперекидає на територію незаконно анексованого українського Криму протикорабельні берегові ракетні комплекси "Бал".

Також Знай.ua писав про те, що розпочались суди на українськими моряками, захопленими ФСБ. Витівками Путіна шокований весь світ.

Дивіться: Суди над українськими моряками