Росія перекидає на територію незаконно анексованого українського Криму протикорабельні берегові ракетні комплекси "Бал". На це першими звернули увагу у соціальних мережах волонтери фонду "Повернись живим".

"Невже в РФ бояться введення в Україні воєнного стану?", - йдеться в коментарі до ролику.

Поки що український флот ніяк не відреагував на це, але відомо, що з одеського порту днями відправили в акваторію Азовського моря всі наявні на оснащенні бойові кораблі ВМС.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Тим часом, командувач Операцією Об'єднаних сил Сергєєв Наєв заспокоїв жителів Донецької і Луганської областей, що їм не варто очікувати якихось змін свого життя в зв'язку з воєнним станом - вже чотири роки внаслідок російської агресії вони і так в ньому живуть, стверджує він:

"У штатному режимі працюють і будуть працювати підприємства і установи, школи, дитсадки, лікарні, об'єкти соціальної сфери, КПВВ і т.д. Також залишається без змін порядок перетину блокпостів ... ", - запевнив Наєв.

Дивіться: Росія перекидає у Криму протикорабельні берегові комплекси "Бал"

Росія перекидає в Криму берегові комплекси "Бал" 28\11\2018

ТЕРМІНОВО! Росія перекидає у Криму протикорабельні берегові комплекси «Бал». На відео, опублікованому в одній із соцмереж, зафіксовано, як сьогодні, 28 листопада, на 15-му кілометрі траси Севастополь-Керч у супроводі поліцейських авто рухається колонна військової техніки. Невже в РФ бояться введення в Україні воєнного стану? Чи це, можливо, чергові «навчання»? Хай там що, але ми завжди маємо бути напоготові. Нагадаємо, «Бал» - це береговий ракетний комплекс з протикорабельною ракетою Х-35. З 2008 року знаходиться на озброєнні ЗС Росії. Стежте за новинами. Зберігайте спокій. Пам’ятайте про підступність ворога. І рятуйте Україну тут: https://goo.gl/pvmGNn Фонд «Повернись живим»

Geplaatst door Повернись живим op Woensdag 28 november 2018

Нагадаємо, спливли імена нападників у Керченській протоці. Як повідомляв "Знай.ua", посеред Москви замінували десять торговельних центрів, людей масово евакуюють після повідомлення екстрених служб. Також "Знай.ua", українцям простими словами пояснили, як діятиме воєнний стан.