З'явилася інформація про іще одного члена екіпажу російського судна, яке здійснювало агресію проти України у Керченській протоці.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на відповідну інформацію у соцмережах.

У повідомленні йдеться, що волонтери впізнали у одному з членів екіпажів корабля "Ізумруд" зрадника України, одного з колишніх військовослужбовців Морської охорони ДПСУ Дмитра Трибушина з Джанкоя.

За даними сайту "Миротворець", чоловік народився в 1991 році, у 2013 році закінчив Академію ВМС ім. Нахімова, після чого служив на прикордонному катері.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Разом з кораблями Морської охорони у 2014 році перейшов до Одеси, проте згодом повернувся до окупованого Криму.

У середу, 28 листопада, українці ідентифікували ще одного зрадника - ним виявився наш колишній співгромадянин. Віт також зрадив присязі - це Гамаюнов Дмитро Леонідович. Він є помічником капітану малого протичовного корабля “Суздалець”.

Зрадник народився 27 травня 1979 року в Очакові, службу у війську розпочав у 1996 році зі вступу до військового навчального закладу.

До окупації Криму займав посаду начальника речової служби в/ч 1100 (10 бригада морської авіації). Після виходу військ на материкову частину України не з’явився у пункт збору.

У окупантів він має військове звання капітан-лейтенант.

Нагадаємо, під час масової тривоги, через воєнний стан, в українців з'явився привід для почуття гордості. Все це завдяки вчинку старшого лейтенанта Романа Мокряка, командира малого броньованого артилерійського катера ВМСУ "Бердянськ".

Відомо, що український захисник відмовився свідчити ФСБ РФ і "зізнаватися" на відео у не скоєних ним "злочинах". Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Раніше Знай.uа писав про те, що так званий "Керченський міський суд" у окупованому Криму виніс рішенння у справі затриманих українських моряків.

Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на російські джерела.

Також Знай.uа повідомляв, що командир малого бронекатера Військово-морських сил України "Бердянськ" старший лейтенант Роман Мокряк відмовився давати будь-які свідчення співробітникам російської ФСБ і "зізнаватися" на відео у не скоєних ним злочинах.