Під час масової тривоги, через воєнний стан, в українців з'явився привід для почуття гордості. Все це завдяки вчинку старшого лейтенанта Романа Мокряка, командира малого броньованого артилерійського катера ВМСУ "Бердянськ".

Відомо, що український захисник відмовився свідчити ФСБ РФ і "зізнаватися" на відео у не скоєних ним "злочинах". Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Відомо, що журналісти отримали цю інформацію від юристів, які займаються правовою підтримкою захоплених Російською Федерацією українських моряків в окупованому Криму.

Варто нагадати, що президент США Дональд Трамп планує провести двосторонню зустріч з главою Росії Володимиром Путіним на полях саміту G20 в Аргентині. У Білому Домі вже встигли заявити про велику кількість двосторонніх зустрічей з різними президентами, у тому числі з Путіним.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"У президента відбудуться двосторонні зустрічі з президентом Аргентини, президентом Росії, прем'єр-міністром Японії, канцлером Німеччини, а також робочий обід з лідером Китаю", - повідомляють ЗМІ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд у Сімферополі заарештував першого з українських моряків Володимира Варимезу на 2 місяці. Вини затриманий не визнав. Згодом в мережі оприлюднили кадри із залу суду в Сімферополі, де обирають запобіжний захід українському моряку Юрію Будзило.

За попередніми даними, 27 листопада у суді Сімферополя оберуть запобіжний захід тільки для рядового складу затриманих українських моряків, а для офіцерів – 28 листопада. Адвокат Юрія Будзила заявляє, що підзахисний "не може сховатися або знищити докази".

Як відомо, тільки нещодавно з'явився перелік військових моряків, які перебували на бортах кораблів "Бердянськ", "Нікополь" і "Яни Капу", які Росія затримала в Керченській протоці.

Нагадаємо, "Миротворец" дізнався капітанів Путіна, захопили наші кораблі.

Як повідомляв Знай.uа селфі, лайка, матюки: як депутати ввели воєнний стан в Україні.

Знай.uа писав, спливло ім'я виконавця злочину Путіна в Азовському морі, гидко на душі.