Стала відома доля захоплених у неділю, 25 листопада, українських бронекатерів російськими окупантами.

Про це повідомляє місцеве підконтрольне окупантам видання "Керчь.ФМ".

У повідомленні сказано, що захоплені російськими прикордонниками українські катери і буксир поставили в центрі Керчі.

Повідомляється, що на Генмолу пришвартували насильно відбуксирували пошкоджені малий броньований артилерійський катер "Бердянськ", рейдовий буксир "Яни Капу" і дійшов своїм ходом МБАК "Нікополь".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Видання зазначає, що обстановка в місті станом на 9 ранку спокійна.

Нагадаємо, у неділю, 25 листопада, ввечері стало відомо про те, що країна агресор – Росія застосувала зброю в Чорному морі проти українських бронекатерів, підбитий МБАК "Бердянськ".

Про це повідомило джерело InfoResist в Міноборони України.

Українські джерела повідомляють, що всі три кораблі ВМС України захоплені, після штурму. Російські військові зараз готуються взяти на абордаж підбитий бронекатер, він втратив хід.

"Росія пустила в хід зброю. Один бронекатер пошкоджено Два бронекатери і рейдовий буксир захоплені. Росіяни взяли їх на буксир і почали буксирування", - повідомило джерело в Міноборони України.

Раніше Знай.uа писав про те, що після агресії РФ в Азовському морі, над водами Чорного моря з'явився літак-розвідник США.

Про це повідомив "Український мілітарний портал".

Літак радіоелектронної розвідки Військово-повітряних сил США Boeing RC-135V направився у акваторію Чорного моря поблизу берегів Болгарії.

"О 7:50 за київським часом літак радіоелектронної розвідки Військов-повітряних сил США Boeing RC-135V з позивним BASTE41 злетів з авіабази Суда бей на острові Крит в Греції та направився в акваторії Чорного моря. Станом на 8:30 він знаходиться у повітряному просторі Болгарії", - йдеться у повідомленні.

Також Знай.uа повідомляв, що російські спецслужби утримують в керченській лікарні поранених в результаті атаки на три українські кораблі та подальшого їх захоплення.