Після агресії РФ в Азовському морі, над водами Чорного моря з'явився літак-розвідник США.

Про це повідомив "Український мілітарний портал".

Літак радіоелектронної розвідки Військово-повітряних сил США Boeing RC-135V направився у акваторію Чорного моря поблизу берегів Болгарії.

"О 7:50 за київським часом літак радіоелектронної розвідки Військов-повітряних сил США Boeing RC-135V з позивним BASTE41 злетів з авіабази Суда бей на острові Крит в Греції та направився в акваторії Чорного моря. Станом на 8:30 він знаходиться у повітряному просторі Болгарії", - йдеться у повідомленні.

Джерело уточнює, що винищувач направляється до узбережжя анексованого Криму.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Boeing RC-135 — сімейство великих розвідувальних літаків, які використовуються ВПС США та Королівськими ВПС Великої Британії для збору, обробки та передавання розвідувальної інформації.

За основу літака взято Boeing C-135 Stratolifter, з використанням обладнання General Dynamics, Lockheed, LTV, E-Systems, та L-3 Communications.

Нагадаємо, в Україні ввели воєнний стан, війско у повній бойовій готовності. до чого готуватися українцям?

Як повідомляв портал Знай.ua, у неділю, 25 листопада, Російська Федерація пішла у відкриту атаку в Азовському морі - було застосовано ракетну зброю проти українських бронекатерів, один із членів екіпажу отримав поранення.

Також Знай.ua писав про те, що президент Петро Порошекно пояснив українцям, що означає введення воєнного стану та чи означає це про відкриту війну?

Дивіться: Секретар РНБО Олександр Турчинов звернувся до народу після атаки РФ українських кораблів ЗСУ