Скандального відомого російського режисера Микиту Михалкова відвезли в одну з московських клінік, де чоловікові зробили операцію.

Як повідомляє портал Рoliteka, про це розповів колега і близький приятель Михалкова, режисер і актор Олександр Адабашьян.

Микита Михалков

"Він зараз хворіє, була операція. Нічого трагічного не передбачається, але була малоприємна травма спортивного характеру", - розповів він.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Поки що будь-які інші подробиці не розкриваються.

У Москві не стало Сергія Таланова. На 58 році життя в інший світ відійшов Заслужений артист Росії, відомий радянський актор театру і кіно, ветеран КВН, клоун і акробат.

Здоров'я підводить відомих акторів

Народний артист Російської Федерації Вадим Абдрашитов потрапив у київську лікарню з інфарктом. Як стало відомо ЗМІ, Вадим Юсупович спочатку вступив в реанімацію, але лікарям вдалося стабілізувати його стан і режисера перевели в стаціонар.

За останні декілька місяців російські ЗМІ вже втретє повідомляють про те, що в Москві госпіталізували відому актрису Ніну Русланову, нібито їй поставили діагноз "інфаркт".

Також ми нещодавно писали, що актриса популярного серіалу "Щасливі разом" Марія Симдянкіна впала в кому після операції, а лікарі запропонували відключити її від апарату життєзабезпечення. Про стан актриси розповіла її подруга Олена Ксенофонтова. Після операції Симдянкина не могла прийти до тями три дні. Зараз у медиків з'явилася надія на те, що артистка вийде з коми.

Нагадаємо, у віці 89 років помер відомий український дисидент, один з авторів акту "Про Незалежність України" Левко Лук'яненко.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на хуторі Обирок Чернігівської області сталася страшна трагедія: відомий український режисер і письменник Леонід Кантер вкоротив собі віку.

Також "Знай.uа" писав, що помер культовий актор Леонід Неведомський.