За останні декілька місяців російські ЗМІ вже втретє повідомляють про те, що в Москві госпіталізували відому актрису Ніну Русланову, нібито їй поставили діагноз "інфаркт".

Журналісти видання ФАН звернулися до доньки 72-річної акторки, аби докладніше дізнатися, що сталося насправді. І, як виявилося, не дарма: Олеся Русланова заявила, що всі повідомлення про госпіталізацію її матері - нісенітниця.

У Москві не стало Сергія Таланова. На 58 році життя в інший світ відійшов Заслужений артист Росії, відомий радянський актор театру і кіно, ветеран КВН, клоун і акробат.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Жінка додала, що Русланова-старша дійсно лягала в лікарню наприкінці літа. Тривав цей "візит" два тижні і був плановим, ніхто ні в кого інфаркт не діагностовував.

Народний артист Російської Федерації Вадим Абдрашитов потрапив у київську лікарню з інфарктом. Як стало відомо ЗМІ, Вадим Юсупович спочатку вступив в реанімацію, але лікарям вдалося стабілізувати його стан і режисера перевели в стаціонар.

Також ми нещодавно писали, що актриса популярного серіалу "Щасливі разом" Марія Симдянкіна впала в кому після операції, а лікарі запропонували відключити її від апарату життєзабезпечення. Про стан актриси розповіла її подруга Олена Ксенофонтова. Після операції Симдянкина не могла прийти до тями три дні. Зараз у медиків з'явилася надія на те, що артистка вийде з коми.

Нагадаємо, у віці 89 років помер відомий український дисидент, один з авторів акту "Про Незалежність України" Левко Лук'яненко.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на хуторі Обирок Чернігівської області сталася страшна трагедія: відомий український режисер і письменник Леонід Кантер вкоротив собі віку.

Також "Знай.uа" писав, помер культовий актор Леонід Неведомський.