Канцлеру Німеччини Ангелі Меркель, чий літак здійснив аварійну посадку по дорозі на саміт G20 в Буенос-Айресі, довелося летіти звичайним рейсом. Про це повідомляє німецьке видання Die Welt, посилаючись на представника уряду. Не відвідати саміт, і навіть сильно запізнитися, пунктуальна німкеня не могла собі дозволити, тому купила квиток на звичайний рейс компанії Iberia і вирушила в дорогу. Тим часом у ВПС Німеччини дізналися причину несправності літака канцлера ФРН. Повітряне судно, що належить главі держави, не змогла продовжити свій шлях через електричного збою.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Меркель не долетіла до Аргентини через технічні проблеми з літаком, і йому довелося здійснити екстрену посадку, щоб уникнути найстрашнішого. Життя Меркель висіла на волосині, раніше наш портал публікував подробиці. В результаті глава Федеральної республіки Німеччина запізнилася на саміт на цілих три години.

Літак, на якому канцлер Німеччини Ангела Меркель летіла на саміт "Великої двадцятки" (G20), що проходить в Аргентині, пішов на аварійну посадку в аеропорту Кельна .

Про це повідомляє німецьке видання Welt.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

за Причиною екстреної посадки назвали поломку.

У лайнера виникли проблеми в деяких електронних системах. Неполадки помітили в небі над Нідерландами і літак повернули назад у Німеччину, де пересадили канцлера в інший лайнер.

Літак "Конрад Аденауер" благополучно сів у Кельні, де канцлеру ФРН надали інший лайнер для перельоту.

Нагадаємо, американський лідер Дональд Трамп не встиг прилетіти на саміт Великої Двадцятки, як вже начудив.

Курйозне відео з'явилося на Telegram-каналі.

"Коли прилетів на G-20, а тобі в приймач випадково закачали пісень Бузової. (насправді Трампу не сподобався синхронний переклад під час зустрічі з президентом Аргентини Маурісіо Макрі)", - коментує автор відео.

Нагадаємо, літак, на якому канцлер Німеччини Ангела Меркель летіла на саміт G20 в Аргентину несподівано повернув назад. Причина в тому, що в небі над Нідерландами виявили поломку. З-за ПП Меркель на три години запізнилася на захід.

Як повідомляв раніше Знай.uа прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, якщо зустрічі з Трампом не буде, у Путіна з'явиться додатковий час для "корисних зустрічей в рамках саміту".

Знай.іа писав, що Пєсков знайшов позитив у відмові Трампа на зустрічі з Путіним.