Страшна авіакатастрофа шокувала жителів штату Флорида. Так, в результаті аварії легкомоторного літака на будівлю, де знаходиться центр терапії для дітей з аутизмом, загинули дві людини.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американського телеканалу NBC6.

За інформацією журналістів, авіакатастрофа сталася в ніч з 1 на 2 грудня. Обидва загиблих були пасажирами літака. У пожежній службі повідомляють, що після падіння літака в будівлі сталася пожежа, яку вдалося швидко локалізувати. Вісім дорослих і п'ятеро дітей евакуювали, вони не постраждали.

Також відомо, що аварію розслідуватиме Федеральне управління авіацією та державна служба безпеки перевезень.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто нагадати, що в результаті трагедії загинули дві людини. Про інцидент передає Twitter пожежної служби. Літак невеликих розмірів звалився прямо на житлові будинки, сталася трагедія на півночі Сан-Паулу. Як повідомляє пожежна служба, літак у п'ятницю, 30 листопада, вилетів з аеропорту з приватним рейсом в Кампу-ді-Марті. В 16:00 сталася трагедія – повітряне судно впало.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 28 листопада, стало відомо, що вертоліт російської авіакомпанії "Ютейр" Мі-26Т розбився під час незапланованої посадки в складних метеоумовах в Ненецькому автономному окрузі (Росія).

"Вертоліт "Ютейра" виконував політ на майданчик Пижмо і, не долетівши півкілометра, через складні метеоумови і поганої видимості став екстрено знижуватися. При посадці розбився", - пишуть росЗМІ.

Відомо, що на борту вертольота перебувало шестеро людей, одна загинула, п'ятеро, згідно з попередніми даними, легко поранені.

"Аварія сталася в складних метеоумовах. Майже при нульовій видимості. Причина або помилку пілота при незапланованій посадці, або у відмові техніки", - сказало джерело.

Нагадаємо, переповнений туристами літак зазнав фатальної аварії: картина пекла на землі з безліччю жертв.

Як повідомляв Знай.uа трагедія МН17 не зійде Росії з брудних рук: сім'ї загиблих знайшли управу.

Знай.uа писав, "диспетчер ми все зробили": з'явилося підозріле аудіо з літака, який розчавив чоловіка.