У п'ятницю, 21 грудня, стало відомо про трагедію у США, унаслідок якої загинули четверо людей.

Про це повідомляє The Atlanta Journal-Constitution.

У повідомленні йдеться, що у американському штаті Джорджія в місті Атланта невеликий літак Cessna 560 впав на футбольне поле.

За інформацією пожежної служби, в результаті інциденту загинули чотири людини, які знаходилися на борту.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Пілотові вдалося відвести літак від житлових будинків.

Уламки літака були розкидані в радіусі 90 м. Опізнати повітряне судно вдалося завдяки уцілілому хвосту літака.

У Федеральному управлінні цивільної авіації США (FAA) заявили, що літак злетів з аеродрому в окрузі Фултон і прямував в Мемфіс, штат Теннессі. За даними відомства, літак належав компанії Chen Aircrafts.

Нагадаємо, на Житомирщині 15 грудня, в день катастрофи з Су-27, в районі проведення польотів авіації спостерігались складні метеорологічні умови, але планові польоти відбувалися при встановленому мінімумі погоди.

Про це передає прес-центр командування повітряних сил ЗСУ.

“15 грудня на Житомирщині, в районі проведення польотів авіації спостерігались складні метеорологічні умови, однак планові польоти відбувалися при встановленому мінімумі погоди. Льотчик був підготовлений до виконання завдань в таких умовах. Політ тривав близько 30 хвилин. Пілот виконував вправи курсу бойової підготовки на пілотаж у складних метеорологічних умовах, відпрацьовував вправи навчального повітряного бою та інші завдання. Літак розбився при заході на посадку між дальнім і переднім приводом аеродрому Озерне”, - кажуть ЗСУ.

Раніше Знай.uа писав про те, що Нідерланди можуть позиватися проти Росії по справі збиття у 2014 році над Донбасом малайзійського "Боїнга" рейсу MH17.

Наразі країна розглядає можливість подання позову до міжнародного суду. Про це повідомляє The New York Times з посиланням на лист глави МЗМ Нідерландів Стефа Блока до парламенту.

Також Знай.uа повідомляв, що на Житомирщині розбився винищувач Су-27. Пілот літака загинув.