Парламентська асамблея НАТО у проекті резолюції Оновлення відповіді на російські гібридні тактики закликала Росію взяти на себе відповідальність за знищення малайзійського Боїнга-777. Про це повідомляє Укрінформ.

"Парламентська асамблея підтверджує свою тверду підтримку розслідування падіння літака рейсу МН17 в Україні, яку проводить влада Нідерландів і закликає Кремль виконати резолюцію Радбезу ООН 2166, взяти відповідальність і в повну силу долучитися до спроб встановити справедливість", - наголошується в проекті резолюції.

Також парламентська асамблея НАТО засудула втручання Росії у недавні вибори і референдуми в євроатлантичній зоні і "висловлює глибоку стурбованість подібними погрозами, які постали перед майбутніми виборами, і підтримкою Кремлем маргінальних політичних рухів на Заході".

25 травня Австралія і Нідерланди офіційно звинуватили Росію у відповідальності за знищення малайзійського пасажирського літака рейсу МН17.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Катастрофа літака Boeing 777 сталася поблизу Тореза Донецької області 17 липня 2014. В результаті загинули всі пасажири і екіпаж (всього 298 осіб). Літак був збитий 17 липня 2014 в ході російської збройної агресії на сході України зенітним ракетним комплексом Бук російського виробництва.

За кількістю жертв катастрофа Boeing 777 стала найбільшою в історії України і взагалі в XXI (якщо не враховувати терактів 11 вересня 2001 року) смертоносним збивання пасажирського літака.

Раніше ми повідомляли, що в мережі опублікували фото будинку кадрового російського офіцера, екс-заступника Гіркіна (Стрєлкова), Сергія Дубинского, якого звинувачують у знищенні Боїнга MH17.

Міжнародне розвідувальне співтовариство InformNapalm опублікувало фотографії маєтку російського військового Сергія Дубинського, відомого під позивним "Похмурий", якого підозрюють у причетності до катастрофи літака "Боїнг" рейсу МН17 в небі над Донбасом.

Нагадаємо, Дубинський Сергій є одним з головних підозрюваних у знищенні пасажирського літака MH17.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у США впевнені, що малайзійський Boeing був збитий над Донбасом навмисне, з'явилися шокуючі докази

"Знай.uа" писав, Єврорада закликав Росію визнати відповідальність за збитий над Донецькою областю літак MH17.