Екс-заступник Гіркіна "Стрєлкова", російський військовий Сергій Дубинський "Хмурий" налякав жителів Донецька новиною про повернення до так званої "ДНР".

Про це стало відомо завдяки повідомленням пособника терористів Жучковського.

"Похмурий планує повернення (або поки просто візит) в Донецьк", - йдеться в повідомленні.

Журналісти нагадали, що позивний "Хмурий" належить Сергію Дубинскому.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Він був "заступником" Стрєлкова і так званим керівником ГРУ "ДНР". "Хмурий" покинув "ДНР" в кінці 2015 року (його викликали в РФ на "переговори", а в'їзд назад закрили)", - пише Жучковський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що екс-ватажок так званої "луганської народної республіки" Ігор Плотницький, про який після скинення з "трону" нічого не було відомо, несподівано об'явився в кафе в центрі міста.

Так, російський журналіст Сергій Білоус, який спеціалізується на новинах з окупованих територій, опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі фото живого і дуже навіть здорового Плотницького, прийшов пообідати в один з московських закладів.

"Знайома нещодавно в Москві побачила людину, що дуже була схожа на підписанта Мінських угод — Плотницького. Зробила фото крадькома. 3 вересня заклад "То да се" на "Смоленській", - пише Білоус у своєму Telegram-каналі.

Варто нагадати, що в мережі з'явилося фото з Росії, на якому зображено колишнього міністра доходів і зборів" окупаційної адміністрації Донецької області Олександр Тимофєєв з позивним "Ташкент" і екс-радник ватажка бойовиків Олександра Захарченка – Олександр Казаков.

Напередодні стало відомо, що обидва "заради власної безпеки" втекли з Донбасу на територію країни-агресора.

Нагадаємо, слідом за Захарченком загинув ще один ватажок фейкової республіки.

Як повідомляв Знай.uа російський політолог назвав замовника вбивства Захарченка.

Знай.uа писав, улюблений щур Захарченка втік до Росії.