Увечері неділі 9 грудня в аеропорту "Бориспіль" сталася НП, деталі якогї до цього моменту залишалися нерозкритими. Світло на подію вдалося пролити кореспонденту газети "Вісті", взявши коментар у директора аеропорту Павла Рябікіна.

"Аеропорт працює в штатному режимі. При вирулюванні літак "Бєлавіа" збив ліхтарі. Ми на якийсь час закривали смугу для того, щоб очистити її. Літак самостійно дійшов до місця стоянки. Літак належить Білорусі і вони будуть з'ясовувати причини події. У нього подряпаний обтічник. Інших пошкоджень немає", - повідомив Павло Рябікін. Також керівник аеропорту додав, що на час НП був напружений період у роботі "Борисполя", одинадцять літаків було перенаправлено в інші аеропорти.

Як раніше повідомляв Знай.иа, в аеропорту Жуляни також сталася НП. Екстрена посадка літака МАУ, пасажирів не випускають і нічого не пояснюють – що відбувається. Серед пасажирів почала зріти паніка, вони розцінюють це як тримання в заручниках.

В міжнародному аеропорту "Київ" екстрено приземлився літак авіакомпанії МАУ, що виконував рейс Брюссель-Київ. Про це говорять пасажири повітряного судна.
За їх словами, літак повинен був приземлитися в "Борисполі", але з-за аварії іншого літака посадка була перенесена в "Жуляни".

ак раніше повідомляв "Знай.иа", Військові літаки зіткнулися в небі над морем, одна людина дивом вижила

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Над узбережжям Японії зіткнулися два американських військових літака. З'явилася інформація, що з семи членів екіпажів врятований тільки одна людина. Відомо, що повітряна аварія сталася в ніч з 5 на 6 грудня.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Bloomberg.

"Літаки KC-130 і F/A-18, які входили до складу бази Морської піхоти США Ивакуни, зіткнулися в повітрі в районі 100 км на південь від префектури Кочі. Літаки японських сил самооборони і сил морської самооборони проводять пошуково-рятувальну операцію і вже врятували одну людину", - повідомляють американські журналісти.

Також Знай.uа" писав про те, що У Борисполі серйозна аварія літака, рейси розвертають: перші подробиці

Авіакатастрофа сталася в міжнародному аеропорту "Бориспіль". Літак постраждав із-за жорсткої посадки. Про це стало відомо з повідомлення команди літака, який не постраждав.

"Рейс не може здійснити посадку в Борисполі і відправляється в Київ (Жуляни). У Борисполі аварія з-за жорсткої посадки", - наводять пасажири слова командирів літака. В результаті аварії смугу закрили для польотів.