В одному з нових будинків Києва стався інцидент. Ліфт зірвався разом з вагітною жінкою.

До речі, цьому будинку всього лише дев'ять років. Порівняно з іншими житловими будинками, його можна назвати "молодняком". У цьому будинку є три ліфти - два маленьких і один великий. Один з маленьких вже досить тривалий час не працює, а в другому такому ж і стався інцидент.

Жінка на п'ятому місяці вагітності, нічого не підозрюючи, вийшла в магазин. Потім, зайшовши в будинок, викликала ліфт та зайшла до нього. Далі все як звичайно - натиснула кнопку з потрібним поверхом. І з цього моменту, зі слів жінки, у неї було все як в тумані. У ліфті зазвучала сирена, він швидко піднявся до двадцять п'ятого поверху, а потім з божевільного швидкістю впав вниз. Зі слів вагітної, вона почала натискати на всі кнопки підряд і ліфт зупинився на п'ятнадцятому поверсі.

Від страшного переляку жінка почала задихатися і, швидше за все, з-за того, що підскочив адреналін, жінці вдалося самостійно вибратися з кабіни ліфта. Вона відкрила двері і вибігла з нього. Уявляєте, якою силою потрібно володіти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Мешканці будинку розповідають, що вже неодноразово зверталися в ЖЕК, проте це не дало жодних результатів.

Що робити, якщо ваші прохання залишаються без уваги? Зрозуміло, що писати скарги в ЖЕК і всі відповідні державні структури. Але поки ви будете чекати реакцію, скористайтесь нашої порадою. В Україні діє служба 911. Це організація, яка встановлює всі правопорушення по відношенню до громадян нашої країни. Вам всього лише потрібно звернутися за цим номером (044) 33 – 22 – 911, залишити свою заяву і відповідь послідує негайно.

Нагадаємо, нещодавно в Києві обірвався ліфт з пенсіонеркою. До речі, в той раз ліфт як і в нинішньому випадку, пролетів десять поверхів вниз. Але тоді пенсіонерка не змогла самостійно вибратися і чекала ліфтерів аж сорок хвилин.

Як повідомляв портал Знай.uа, таких випадків було не один і не два. Не так давно ліфт зажував коляску з немовлям. Зі слів батька дитини, з ліфтом в будинку у них постійно виникають проблеми. Він може кілька днів не працювати і так з досить частою періодичністю. Але, дякувати Богу, все обійшлося і у дитини не було ніяких пошкоджень.

Також Знай.ua писав, що українці щодня ризикують життям, користуючись ліфтами.