У Києві біля однієї зі станцій метрополітену спалахнула пожежа, яка неабияк налякала жителів столиці.

Ввечері 13 лютого загорілась будівля поблизу станції метро "Лівобережна". Про це йдеться в повідомленні, розміщеному в паблік "Київ Оперативний" на Facebook.

"Щось дуже серйозно палає на Левобережці. За однією з версій - McDonalds, за іншою - ринок. Інформація перевіряється.", - говориться в повідомленні.

За словами очевидців, будівлю, яка розташована в районі ринку і торгових центрів, охопив вогонь, на місці спостерігається сильне задимлення.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Пізніше з'явилась інформація, що пожежа сталася в двох кіосках на ринку. Її площа склала 100 квадратних метрів. Про це повідомили в ГСЧС столиці.

Пожежники, які прибули на місце загорання, станом на 21:30 загасили полум'я. Люди в інциденті не постраждали.

Щось дуже серйозно палає на Лівобережці. За однією із версій - McDonalds, за іншою - ринок. Інформація перевіряється.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 13 februari 2019

Нагадаємо, у Києві житловий будинок охопило пекельне полум'я: десятки пожежників не змогли врятувати життя людини. Рятувальники, які прибули на місце, виявили, що горить кімната на другому поверсі приватного будинку. Діставшись туди, пожежники знайшли труп 62-річного чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.ua , моторошна пожежа на Дніпропетровщині забрала життя батька і двох дітей.
У селищі міського типу Чортомлик загорівся житловий будинок. Вогонь охопив 25 квадратних метрів. Для того, щоб ліквідувати пожежу, було задіяно 10 співробітників ДСНС. Однак, не зважаючи на те, що пожежу вдалося погасити досить швидко, у вогні загинуло троє людей.

Також Знай.ua писав, у Полтаві за одну ніч згоріло 6 автомобілів.