У Полтаві за одну ніч згоріло 6 автомобілів. Усі випадки пожеж машин сталися у ніч з 9 на 10 лютого.

Про це повідомило видання "Gazeta.ua" з посилання на слова представниці ДСНС Полтавської області Світлана Рибалко.

"Перша пожежа виникла о 1:30 в перевулку Рибальському. Горіла "Газель", вогонь знищив ліве переднє колесо. А вже о 2:50 на вулиці О. Бідного згорів "Fiat". Далі о 3:25 на вул. Чураївни горів "Daewoo Sens". Пожежа знищила в ньому моторний відсік", - сказала Рибалко.

Представниця служби з надзвичайних ситуацій також додала, що близько 5:40 на вулиці Б. Хмельницького пожежа виникла в автомобілі "Volkswagen". Вогонь знищив в ньому моторний відсік, передній бампер, грати радіатора. Крім того, знищено фари автомобіля "Skoda Octavia", яка була припаркована поруч.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Цієї ночі близько 1:30 в перевулку Рибальської горів ще один автомобіль, але наші підрозділи не викликали на цю пожежу, тому поки ми не маємо подробиць про неї", - зазначила Світлана Рибалко.

Всі п'ять пожеж загасили рятувальники третьої Державної пожежно-рятувальної частини. Зараз правоохоронці з'ясовують обставини та причини цих інцидентів, а також суми завданих збитків. Як повідомив начальник відділу комунікацій ГУНП в Полтавській області Юрій Сулаєв, за даними фактами порушено кримінальні провадження щодо умисного знищення або пошкодження майна. Воно передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 15 років.

Нагадаємо, що пекельне полум'я охопило офіс у центрі Києва: чорний дим оповив все, рятувальники працювали до останнього. До гасіння залучили 80 рятувальників та 16 одиниць техніки.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що на Херсонщині діти померли страшною смертю у вогняній пастці: мати вийшла за дровами.

Також "Знай.uа" писав, на Дніпропетровщині у селищі міського типу Чортомлик, сталася пожежа. Будинок горів менше години, проте є загиблі. На сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій пишуть, що вогонь охопив 25 квадратних метрів, а також для того, щоб ліквідувати пожежу, було задіяно 10 співробітників ДСНС.