Російська журналістка постраждала від людини, який прийшов до неї в будинок робити ремонт. Відомо, що дівчина за допомогою онлайн-сервісу викликала додому майстра. Їй потрібно було відремонтувати карниз.

Але прихід майстра обернувся страшним жахом для молодої дівчини. Після того як він закінчив ремонтні роботи, почав брудно приставати до неї. В результаті, чоловік зґвалтував відому журналістку (ім'я не уточнюється з етичних міркувань). Після того, як зловмисник "спустив пар", він забрав у постраждалої десятий айфон і втік з місця злочину.

Оперативники незабаром усталовили особу підозрюваного. Виявляється, що у чоловіка вже були кілька судимостей, мабуть вирішив ще одну "ходку" собі забезпечити. Перший раз він притягувався за розбій і вбивство з отягащающими обставинами, а другий раз його судили за крадіжку, і знову таки вбивство.

Що стосується самої потерпілої, то вона проживає в Москві і задоволена відома у світських колах. Працює в глянцевому журналі і навіть була в списку найвпливовіших жінок Санкт-Петербурга.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, відомого в світі футболіста Кріштіану Роналду звинувачували в згвалтуванні. Але сам Роналду вважає, що його підставили і винен у цьому президент клубу.

"Знай.uа" повідомляє про нововведення, які стосуються сексу. Що нового і за якими правилами можна займатися любов'ю - розписка і згода. Якщо ви виконали подружній борг без згоди, то вашій другій половинці загрожує десять років в'язниці.

"Знай.uа" писав, що женщила із-за помсти зґвалтувала трьох чоловіків, при чому знімала все це на камеру. А далі показала порно-фільм на великому екрані.