Вчора, 13 лютого, померла відомий в Україні психолог Алевтина Шевченко. Близько шести місяців тому у жінки виявили страшне захворювання - рак легенів. На жаль, виявили цього "вбивцю" вже на четвертій стадії.

Трохи про саму Алевтина Шевченко. Відома вона тим, що працювала у багатьох проектах експертом з психології. У ряді є такі програми як "Говорить Україна" та "МастерШеф". Всі ці передачі українці знають не з чуток. І Алевтина теж. Вона завжди давала слушні поради, підтримувала і ділилася мудрістю життя.

Але саме життя виявилася до неї несправедлива. Дочка відомого психолога повідомила, що ще в серпні минулого року у її ми виявили рак і піти з життя вона могла ще тоді. Тим не менше на препарах вона протрималася до вчорашнього дня, поки не відмовили легені і серце.

Прощання з Алевтиною Шевченка відбудеться в п'ятницю, 15 лютого, в 11.00 в ритуальному залі Лісового кладовища.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Сполучені Штати Америки визнали геноцид в Україні. Вони погодилися з тим, що загинули мільйони українців. Також у дні, коли ми вшановуємо пам'ять загиблих, США сумують разом з нами.

"Знай.uа" писав, що пропагандистка Скабеева розбилася в страшній аварії. За попередньою інформацією, Скабеева сама спровокувала дорожньо-транспортна пригода.

"Знай.uа" також повідомляв, що вночі автобус з українцями упав у прірву. Троє людей загинули і п'ятдесят один чоловік госпіталізований внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Уточнюється, що це був екскурсійний автобус і в ньому були діти.