На одне злочинне угрупування на території України стало менше. Так, вчора 13 лютого у місті Рівне затримали ватажка злочинного угруповання "Федора". Це організоване злочинне угрупування діяло на території рівненської області із 2011 року.

Вчора "на гарячому" було затримано посередника та ватажка злочинного угрупування. В момент проведення спецоперації члени "Федори" саме вимагали 100 тисяч доларів неправомірної вигоди. Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін.

Затримання ватажка Федори

"Про злочинні дії банди "Федора" можна знімати голлівудський блокбастер", – написав він у Facebook.

За даними Аброськіна, угруповання "Федора" у період з 2011 року й дотепер "займалося вимаганням грошей шляхом погроз фізичною розправою, нанесенням тілесних ушкоджень, пошкодженням майна шляхом його підпалу, залякуванням громадян, зокрема приватних підприємців, з єдиною метою - власне збагачення".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Від українських рекетирів постраждав і громадянин Італії. У 2008 році він вирішив вкласти гроші в ресторанний бізнес.

Поліція спеціального призначення

"Він пройшов все, що можливо пройти: й підпали авто, двічі нанесення тяжких тілесних ушкоджень, ледь вижив, потім підпал приміщення кафе, примушення покинути нашу країну й залишити все майно покидькам. За цей час він пройшов і наші "чесні суди", втратив жінку заради якої приїхав з Італії, – вона померла. Але він, як стійкий олов’яний солдат все шукав правду", – зазначає Аброськін.

Всім, хто постраждав від злочинних дій цього незаконного організованого злочинного угрупування в поліції рекомендують звертатися до Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції: +380442990039 або +380986743871.

Нагадаємо, що На Закарпатті жінка всиновила 5 дітей: у сім’ї їх б’ють, морять голодом та навіть ґвалтують

Як повідомляв портал Знай.ua, Найтупіший злочин року: горе-грабіжники забігли з нажитим добром прямо у дільницю

Також портал Знай.ua писав, що Під Києвом відморожений неадекват жорстоко розправився з пенсіонеркою: розстріляв в голову