Вчора, 13 лютого, у відділення поліції надійшов дзвінок. Виявилося, що житель Миколаєва закрив себе в квартирі двятиэтажного будинку і включив газові комфортку.

Чоловік сказав, що не хоче жити і дає шанс оперативникам знайти місце події. Проте пізніше зневірений чоловік повідомив адресу свого місця перебування.

Правоохоронці миттєво відреагували і негайно прибули на місце події разом з працівниками кінологічної, вибухотехнічної служби і зі швидкою допомогою. Зі слів правоохоронців, в будинку був явний запах газу.

До речі, ні для кого не секрет, що такі витівки можуть стати фатальними для багатьох людей, точніше для всіх мешканців будинку.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

З-за можливої загрози фахівці евакуювали тридцять осіб.

Співробітники поліції зажадали, щоб зловмисник відкрив двері своєї квартири, але чоловік погодився пустити в будинок тільки співробітників газової служби. У цей момент його і затримали.

У момент затримання зловмисник був п'яний, а причиною такої поведінки назвав - борги по комунальним послугам.

Зі слів чоловіка, в той момент, коли він відкривав газ, про інших людей не думав. До такого вчинку його довело відчаю, мовляв, що він не може сплатити борги по комунальним послугам.

Нагадаємо, в центрі Парижа прогримів потужний вибух. Причиною став витік газу. Також є постраждалі.

Знай.uа писав, що житловий будинок злетів на повітря. Кілька людей загинули в результаті трагедії.

Знай.uа повідомляв, що в Києві загорілася будівля Міністерства фінансів.