15-річний підліток наклав на себе руки просто в прямому ефірі. Перед цим він написав передсмертну записку, у якій все пояснив.

Трагедія сталась в Астраханській області Росії. Про суїцид юнака повідомляє інформаційний портал Рoliteka.

Як стало відомо, 15-річний підліток вирішив вкоротити собі життя через нещасливе кохання. Юнак просто взяв у батьків автомобіль і на великій швидкості вилетів на зустрічну смугу і врізався в "КамАЗ". Все це він робив в прямому ефірі в соціальній мережі.

"Я зараз розіб'юся, я люблю тебе, будь ласка, пробач!", - останнє, що хлопець встиг сказати.

Від безлічі отриманих травм підліток помер на місці. Зараз поліція з'ясовує всі обставини події.

В мережі опублікували прощальний лист, який підліток написав напередодні.

"Все, досить з мене. Я люблю тебе. Ти мені багато разів зраджувала і зраджуєш. Та як же сильно болить душа моя. Я помру краще", - написав юнак в передсмертній записці.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Друзі хлопця розповіли, що в день його смерті він сильно посварився зі своєю дівчиною, і втік з уроків. У свою чергу дівчина загиблого каже, що виною його смерті стали постійні сварки з батьками.

Нагадаємо, російські школярки забили однолітку до напівсмерті в прямому ефірі.

У російському Барнаулі школярки жорстоко побили однокласницю і вели при цьому пряму трансляцію у соцмережі. У побитті брали участь школярки 14-15 років, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Як повідомляв портал Знай.ua, відома індійська письменниця і художниця загинула в прямому ефірі на очах мільйонів людей.

Також Знай.ua писав, тіло студентки університету Богомольця Мукаддас Насирлаєвої, яка 30 січня 2018 року покінчила життя самогубством, стрибнувши з мосту Патона в Дніпро, так і не вдалося знайти.