Відома індійська письменниця і художниця – професор Рита Джитендра була частою гостею на телебаченні. Жінку зазвичай запрошували на різні програми в якості експерта. Останньою в її житті стала ранкова передача – індійська версія програми «Доброго ранку».

Цього разу письменниця розповідала про своє життя і кар'єру. Однак раптово їй стало погано і вона замовкла на півслові, після чого втратила свідомість. Зйомки програми негайно припинили і 81-річну Риту Джитендру екстрено госпіталізували в лікарню. Медики діагностували у неї серцевий напад, однак допомогти жінці вже не змогли.

Примітно, що перед зйомками телепередачі Джитендра міркувала про смерть і про те, як саме їй хотілося б померти. Професор розповіла, що добре б піти з життя колишній президент Абдула Калам, який помер під час лекції в місцевому університеті.

"Зайве підтвердження того, що думки матеріальні. Мріємо акуратно!", "Мріяти треба про прекрасне і вічне", "Який жах. От і не вір після цього в матеріалізацію думок", - коментують подію в мережі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що російські школярки забили однолітку до напівсмерті в прямому ефірі. У російському Барнаулі школярки жорстоко побили однокласницю і вели при цьому пряму трансляцію в соцмережі. У побитті брали участь школярки 14-15 років, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння.

На кадрах видно, як дві дівчини штовхають однолітку, яка лежить на сходовій клітці ногами по обличчю, піднімають її голову за волосся і з силою б'ють об асфальт. Потім одна з нападниць сідає на потерпілу і б'є кулаками в голову і по верхній частині тулуба школярки.

Нагадаємо, у Нікарагуа журналіста вбили під час прямого ефіру. Журналіст Анхель Гахона "включався" в прямий ефір під час акції протесту і раптом у нього хтось вистрілив.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що російського актора накрило у прямому ефірі.

Також портал "Знай.uа" писав, що экс-ватажок "ДНР" почав марити в прямому ефірі.