Сполучених Штатах Америки сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої зіткнулися сорок сім автомобілів.

Головною причиною такої масштабної аварії є негода. В цьому році зима не прихильна до Штатів. Через те, що в США дуже багато опадів у вигляді снігу і постійно мінусова температура, дорога стає мерзлою. Через це і сталася ДТП в місті Канзас-Сіті.

Зарубіжні джерела відзначають, що дорога перетворилася на ковзанку, і всі учасники дорожнього руху просто не змогли вчасно зупинитися. У результаті відбулося зіткнення.

Така страшна пригода не пройшла безслідно. В аварії постраждали практично десять осіб і один загинув.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Сержант поліції Коллін Стосберг розповів, що подія стала "скупченням ланцюгової реакції", яке близько полудня почалося через одну аварію, а після вже десятки машин не змогли зупинитися на крижаній дорозі і врізалися в них.

Нагадаємо, вчений з України потрапив в жахливу дорожньо-транспортну пригоду. Інцидент стався в центрі Миколаєва. Учасниками аварії стали відомий місцевий бізнесмен і діяч науки.

Як раніше повідомляв Знай.uа, чоловік британської королеви Єлизавети розбився в автокатастрофі. Відзначається, що сам герцог не постраждав, але постраждали двоє інших людей.

Знай.uа писав, в Одесі стався кривавий наїзд на натовп людей. Після даного інциденту, народ вирішив влаштувати самосуд над водієм. В наслідок такого кровожерливого наїзду загинули троє людей.