У п'ятницю, 18 січня, стало відомо про аварію, у яку потрапив чоловік британської королеви Єлизавети ІІ 97-річний герцог Единбурзький принц Філіп.

королева Єлизавета ІІ
королева Єлизавета ІІ

Про це повідомляє Daily Mail.

Видання відзначає, що герцог Філіп під час ДТП він перебував за кермом позашляховика Range Rover. Аварія трапилася біля маєтку Сандрінгем.

На даний момент повідомляється про двох постраждалих. У Букінгемському палаці офіційно цю інформацію підтвердили. Також окремо повідомляється, що герцог не постраждав.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

За даними поліції з місця аварія, позахляховик герцога перевернуло, а друга машина з'їхала з дороги.

На місце ДТП одразу прибули медики. За словами свідків, герцогу Філіпу, поліція допомагала вибратися з Range Rover і як відзначають він був у свідомості, але сильно вражений.

Наразі відомо, що герцог доставлений в Сандрингемський палац, де його оглядають лікарі.
Варто додати, що герцог Філіп в квітні 2018 роки захворів на операцію на стегні. З серпня 2017 року чоловік королеви Єлизавети II офіційно значиться на пенсії.

Нагадаємо, дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон відзначає 9-го січня своє 37-річчя.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Королівський палац привітав іменинницю в соціальній мережі Instagram, опублікувавши яскраве фото герцогині.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

"Спасибі всім за ваші прекрасні повідомлення у день народження герцогині Кембриджської!" - зазначено у пості під знімком.

Користувачі приєдналися до привітань, побажавши герцогині довгих років і міцного здоров'я:

"З днем народження, одна з моїх найулюбленіших персон. Ви дивовижна і надихаюча жінка"; "З Днем народження"; "Залишайтеся такою ж прекрасною"; "З святом! Ви ідеальний зразок наслідування для ваших дітей"; "Бажаю всього найкращого в майбутньому році".

Як повідомляв раніше Знай.ua, ікона стилю Королівської родини Великобританії Кейт Міддлтон для офіційного виходу повторила свій образ дворічної давності.

Також Знай.ua писав про те, що чоловік королеви Єлизавети принц Філіп потрапив в аварію біля маєтку в ДТП Сандрингем, де він відпочивав разом з нею.