Чоловік королеви Єлизавети принц Філіп потрапив в аварію біля маєтку в ДТП Сандрингем, де він відпочивав разом з нею.

Машина 97-річного герцога Единбурзького зіткнулася з іншим авто. Відзначається, що вів машину сам Філіп. На фото з місця події видно, як Range Rover перекинувся набік. Друге авто з'їхало з дороги в кущі.

Фото з місця ДТП

На місце одразу ж прибули поліція і медики. В результаті ДТП двоє поранених. За словами свідків, Філіп був сильно вражений. Він був доставлений в Сандрингемский палац, де його оглянув лікар. Авто принца отримало серйозні пошкодження.

Букінгемський палац підтвердив факт ДТП, але заявив, що сам герцог в інциденті не був серйозно поранений.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Філіп у квітні 2018 року переніс операцію на стегні. З серпня 2017 року чоловік Єлизавети офіційно перебуває на пенсії. З 1952 року він взяв участь в 22 219 сольних заходах, виконуючи свої королівські обов'язки. Однак, в цьому році він не зміг відвідати різдвяну церковну службу в Сандрінгемі разом з іншими членами королівської сім'ї, залишившись вдома.

Останній раз принца бачили на публіці перед сімейним обідом в Букінгемському палаці, який Єлизавета традиційно дає напередодні Різдва.

Нагадаємо, Принц Гаррі бере участь у "антиросійських" військових навчаннях: у Кремлі відповіли істерикою і припадками

Посольство РФ в Лондоні нервує з приводу участі принца Гаррі у військових навчаннях в Норвегії.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Меган Маркл витратила на шопі шалену суму: королева в люті

Герцогиня Сассекська Меган Маркл витратила близько 500 тисяч фунтів на одяг і аксесуари. Ця сума більше за будь-яку, що витратили спадкові принцеси у всьому світі. У перекладі на гривні це становить майже 35 мільйонів.

Також Знай.ua" писав про те, що Кейт Міддлтон можуть вбити, і Меган Маркл тут ні при чому

Британію сколихнула звістка про можливий замах на королівську особу - дружину принца Вільяма герцогині Кейт Міддлтон, яка днями відсвяткувала свій 37-ий День народження.