Герцогиню Сассекську Меган Маркл запрошують знятися у фінальному сезоні серіалу "Форс-мажори". Про це пише Clutch.

У кар'єрі американської актриси Меган Маркл було багато ролей, але найбільш значна з них - це роль Рейчел Зейн в серіалі "Форс-мажори". Завдяки своїй харизматичною грі Маркл стала популярною на весь світ.

Герцогині довелося відмовитися від кар'єри заради весілля з принцом Гаррі, але творці продовжують сподіватися побачити її у фінальному сезоні. Представники каналу NBC заявили, що готові заплатити королівської сім'ї шалені гроші, якщо вони дозволять Маркл знятися хоча б в одній сцені. Мова йде про мільйони фунтів, які підуть на благодійність.

"Ми б зайняли герцогиню всього на півдня або навіть менше", – стверджують представники каналу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Раніше повідомлялося, що королівська сім'я Великобританії чекає ще одного спадкоємця на престол.

За повідомленнями британських ЗМІ, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон знову вагітна.

Наголошується, що принц Вільям і Кейт Міддлтон стануть батьками у четвертий раз. Офіційно про вагітність Кейт Кенсінгтонський палац оголосить через кілька днів.

"Чутки про те, що Кейт Міддлтон вагітна, частково підтвердилися, коли монарше подружжя вперше цього року вирушило в церкву. Герцогиня Кембриджська наділу синє пальто, в якому вона з'являлася раніше, будучи вагітною третьою дитиною - принцом Луї", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в пресі нагадали, що раніше Кейт Міддлтон не виключала появу на світ четвертої дитини.

За інформацією інсайдерів, Кейт Міддлтон хоче відтягнути новину про вагітність, так як не хоче відволікати увагу від вагітності Меган Маркл.

Нагадаємо, Меган Маркл, герцогиня Сассекська, вибрала лікарню, в якій буде народжувати первістка.

Раніше Знай.ua писав, посольство РФ в Лондоні нервує з приводу участі принца Гаррі у військових навчаннях в Норвегії.

Також Знай.ua писав, сім'я Меган Маркл замість новорічного привітання облила її брудом.