Томаса Маркла – молодшого, який є зведеним братом дружини британського принца Гаррі Меган Маркл, після затримання силами поліції відправили в центр детоксикації.

У США поліція затримала зведеного брата герцогині Сассекской Меган – дружини британського принца Гаррі.

Передає Associated Press.

Як кажуть у поліції, Томас Маркл-молодший був під впливом алкоголю. Його авто було зупинено 11 січня на південно-заході штату Орегон. Як зазначає агентство, рівень вмісту алкоголю в крові перевищила допустиму межу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Чоловік доставлений в центр детоксикації.

Нагадаємо, Меган Маркл витратила на шопі шалену суму: королева в люті

Герцогиня Сассекська Меган Маркл витратила близько 500 тисяч фунтів на одяг і аксесуари. Ця сума більше за будь-яку, що витратили спадкові принцеси у всьому світі. У перекладі на гривні це становить майже 35 мільйонів.

Про це повідомляє видання Daily Mail.

Герцогині ще влітку почали закидати звинувачення, що вона занадто багато витрачає. Тільки на шопінг Меган Маркл витратила близько 200 тисяч доларів в 2018 році. Видання також зазначає, що тільки у дводенний тур в Ірландію вбрання та аксесуари Маркл загалом коштували 28 тисяч фунтів (975 тисяч гривень).

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Брат Кейт Міддлтон став сільським відлюдником: борода, вісім собак і кури

Брат герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон відкрив свій профіль в Instagram і показав світові, як він живе. Передає Clutch.

На відміну від сестри Кейт Піппи, про яку часто пишуть у пресі завдяки її чоловікові мільйонерові, Джеймс веде дуже тихе і розмірене життя. 31-річний чоловік живе в глухий шотландському селі.

Також Знай.ua" писав про те, що Меган Маркл вразила фанатів виглядом: сексуальна, вагітна і на високих підборах

Вагітна Меган Маркл зробила свій перший вихід в новому році.

Останній раз вона з'являлася на публіці на різдвяній службі в кінці грудня. І заслужив таку честь благодійне товариство під назвою Smart Works, яка допомагає жінкам, патроном якого стала герцогиня Сассекская, передає Сегодня.