Герцогиня Сассекська Меган Маркл витратила близько 500 тисяч фунтів на одяг та аксесуари. Ця сума більша за будь-яку, що витратили спадкові принцеси у всьому світі. У переводі на гривні це становить майже 35 мільйонів.

Про це повідомляє видання Daily Mail.

Герцогині ще влітку стали закидати звинувачення, що вона забагато витрачає. Лише на шопінг Меган Маркл витратила близько 200 тисяч доларів у 2018 році. Видання також зазначає, що тільки в дводенний тур до Ірландії вбрання та аксесуари Маркл загалом коштували 28 тисяч фунтів (975 тисяч гривень).

Головною витратою за минулий рік для королівської сім'ї стала весільна сукня від модного будинку Givenchy, яка коштує більше 300 тисяч фунтів. Вона відразу ж увійшла в список найдорожчих весільних вбрань у світі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нещодавно незалежне інформаційне агентство вирішило підрахувати вартість всього одягу, яку вдягали перші леді різних держав. У цьому рейтингу Меган Маркл є явним лідером.

На другому місці опинилася датська крон-принцеса Марі. Її сумарні витрати складають у п'ять разів менше - всього 112 тисяч фунтів стерлінгів. На третьому місці експерти розмістили британську графиню Вессекс Софі з сумою 73 000 фунтів.

Королева Великобританії Єлизавети II обурена поведінкою герцогині Сассекської. Подейкують, що вона навіть збирається обмежити її фінансові витрати.

Нагадаємо, королівська сім'я у повному складі відвідала передріздвяну службу в церкві Святої Марії Магдалини, що у Сандрінгемі.

Раніше "Знай.uа" повідомляв про те, що сестра Герцогині Сассекської Меган Маркл Саманта знаходиться в списку небезпечних осіб, які можуть загрожувати добробуту королівської сім'ї.

Також "Знай.uа" писав, що члени британської королівської сім'ї, які за традицією відзначають Різдвяні свята в маєтку Сандрингем, побували на ранковій службі в церкві Святої Марії Магдалини.