Королівська сім'я у повному складі відвідала передріздвяну службу в церкві Святої Марії Магдалини, що у Сандрінгемі.

Незважаючи на попередні повідомлення британських ЗМІ про те, що дружини принців Вільяма і Гаррі проведуть різдвяні канікули окремо через сварки, ближче до свята вони все ж помирилися і навіть провели разом традиційну передріздвяну вечерю королеви Єлизавети II.

А 25 грудня принци Вільям і Гаррі побували разом зі своїми дружинами на різдвяній службі, не дивлячись на розбіжності між Кейт Міддлтон і Меган Маркл, повідомляє видання Daily Mail.

За традицією ранок Різдва британська королівська сім'я зустрічає на закритій святковій службі в церкві Марії Магдалени в Сандрінгемі.

Рівно о 9:00 за місцевим часом починається церемонія лише для монарших осіб, а об 11:00 церква відкривається для всіх бажаючих, тому до цього часу представники королівської сім'ї переодягаються в більш офіційне вбрання.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В цьому році до церкви Кейт Міддлтон і принц Вільям, Меган Маркл і принц Гаррі, принц Чарльз, а також принцеси Євгенія і Беатріс йшли пішки. Її Величність королва Єлизавета II приїхала на машині в супроводі сина принца Ендрю.

Вся увага громадськості, яка зібралася біля церкви, була як завжди прикута до Кейт Міддлтон і Меган Маркл. Герцогині Кембриджська і Сассекська йшли поруч та мило посміхались одна одній.

Для святкового виходу Кейт Міддлтон і Меган Маркл обрали розкішні, однак стримані вбрання.

Герцогиня Кембриджська для урочистого виходу обрала червоне двобортне пальто Саthеrine Wаlker, на якому красувалася велика брошка з діамантами. Туфлі Gianvito Rоssi та рукавиці Кейт одягнула на тон темніші, ніж пальто. А доповнила образ клатчем Мulbеrrу та незмінним головним аксесуаром королівської сім’ї – елегантним капелюшком, який обрала у формі таблетки такого ж кольору як взуття.

А вагітна герцогиня Меган в черговий раз зробила ставку на темно-сині тони, вибравши плаття по фігурі і пальто в тон. В якості аксесуару дружина принца Гаррі наділу капелюшок з пір'ям, шкіряну сумку і чоботи на стійких підборах.

Незважаючи на чутки про негативні взаємини дружин принців, Кейт і Меган всю дорогу до храму спілкувалися, сміючись і обговорюючи щось з явним інтересом.

Схоже, що Меган Маркл і Кейт Міддлтон забули про свої розбіжності і провели різдвяний ранок разом.

Що стосується святкування Різдва, то сім'я зустріла його окремо - Вільям і Кетрін з дітьми зупинилися в особняку Міддлтон, а Гаррі і Меган відзначили свято в Кенсінгтоні.

Нагадаємо, принц Гаррі посварився з братом принцем Вільямом через Меган Маркл.

Як повідомляв портал Знай.ua, мати Меган Маркл образила Єлизавету ІІ.

Також Знай.ua писав, Маркл отримала неприємне прізвисько у палаці через те, що вона непривітна з працівниками при дворі.