Останнім часом вагітна дружина принца Гаррі Меган все частіше потрапляє у досить неприємні ситуації через свій нестерпний норов.

Меган Маркл
Меган Маркл

Про це пишуть британські таблоїди з посиланням на джерело у Букінгенському палаці.

Зовсім нещодавно повідомлялося, що у неї конфлікт з Кейт Міддлтон, а ось тепер виявилося, що герцогиня Сассекська отримала досить грубе призвісько у королівській сім'ї.

Меган Маркл
Меган Маркл

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За словами інсайдерів, у Маркл і її оточення дійсно натягнуті стосунки її навіть називають "монстром Маркл" через те, що вона холодна і непривітна з співробітниками при дворі.

Меган Маркл
Меган Маркл

Також подейкують, що Меган відмовляється дотримуватися режиму дня, прокидається не раніше полудня і нескінченно роздає всім доручення, вимагаючи їх негайного виконання.

Однак вагітна герцогиня усвою чергу не реагує на на скандали у пресі і продовжує виконувати свої обов'язки, регулярно з'являючись на публіці. Не дарма принц Чарльз назвав свою невістку Вольфрамом - твердості їй не позичати.

Меган Маркл
Меган Маркл

Нагадаємо, 19 грудня у Букінгемському палаці відбувся традиційний передріздвяний обід, на якому з'явилися, в тому числі, Меган Маркл і Кейт Міддлтон.

За давньою традицією королева Єлизавета II запрошує у гості всіх родичів за день декілька днів до того, як вона відправитися в садибу Сандрінгем. Там королева святкує Різдво і Новий рік в оточенні близьких.

королева Єлизавета ІІ
королева Єлизавета ІІ

Раніше Знай.uа писав про те, що не завжди стосунки в королівській родині бувають такими ж досконалими, як це показують на камеру.

Так, наприклад, Кейт Міддлтон і Меган Маркл просто терпіти одна одну не можуть, про що часто згадують ЗМІ.

Причина, як виявилося, цілком звичайна - у жінок зовсім різні погляди на життя. Британські ЗМІ вже не раз згадували про напружені стосунки між жінками принців. Герцогиня Кембриджська та Сассекська так і не змогли знайти спільну мову, хоча й відвідують безліч заходів разом.

Також Знай.uа повідомляв, що дружина принца Гаррі Меган Маркл нещодавно з'явилася на публіці та показала кругленький животик.