Завжди приємно дивитися на пари, які демонструють стильні спільні виходи. 2018 рік був багатий на красиві союзи, тому нам є у кого вчитися. Передає Clutch.

Тіна Кунаки і Венсан Кассель

У серпні цього року знаменитий актор, колишній чоловік Моніки Белуччі, Венсан Кассель одружився з юною моделлю Тіною Кунакі. Ця подія просто підірвала ЗМІ.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Незважаючи на 30 річну різницю у віці, подружжя виглядає неймовірно гармонійно. У 2018 році знаменитості постійно демонстрували нам відмінні виходи.

Принц Гаррі і Меган Маркл

Принц Гаррі та його дружина 37-річна Меган Маркл справжні улюбленці публіки. У своєму гардеробі вони дотримуються королівського дрес-коду, тому завжди виглядають стримано.

На Меган часто можна побачити не тільки Stella McCartney і Burberry, але і демократичні Marks & Spencer. Її улюблене взуття — туфлі-човники Manolo Blahnik, Stuart Weitzman і Altuzarra. Гаррі полюбляє класичні костюми і завжди підбирає краватку в тон. Модні критики помітили, що подружжя виглядають не тільки чарівно, але і дуже гармонійно.

Блейк Лайвлі і Райан Рейнолдс

Пара американських акторів Блейк Лайвлі і Райан Рейнольдс разом вже шість років та виховують двох чарівних малят.

Вони не тільки виглядають прекрасно, але і часто дивують фанатів своїм почуттям гумору. Блейк часто сміється над кулінарними експериментами Райана і дає йому смішні прізвиська, а він підколює її стиль в одязі. Всім би такі стосунки!

До рейтингу "Найстильніших пар 2018 року" зіркове сімейство потрапило насамперед через свої незабутні парні виходи, де всі деталі гардеробу продумані до дрібниць.