Остання поява Меган Маркл на публіці видалась для неї не найвдалішою. Дружину принца Гаррі знову розкритикували за зовнішній вигляд.

Спершу користувачі та ряд західних таблоїдів звинуватили Маркл в тому, що вона знову скопіювала образ Кейт Міддлтон.

А потім і зовсім розкритикували її за порушення королівського протоколу, пише Elle.

Шанувальники королівської сім'ї впевнені, що дружина принца Гаррі намагається всю увагу преси перетягнути на себе і навіть копіює стиль герцогині Кембриджської. Приводом для нової хвилі чуток стала остання поява родичок на публіці.

У середу, 21 листопада, Кейт з офіційним візитом відвідала Університетський коледж Лондона, де ознайомилася з новими дослідженнями в області нейробіології.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На заході герцогиня з'явилася в костюмі-двійці винного кольору бренду Paule Ka, чорній водолазці і туфлях на стійкому каблуці.

Меган Маркл у цей час вирушила на зустріч з засновниця Hubb Community Kitchen, разом з якими вона місяць тому написала свою першу кулінарну книгу. Для свого заходу вагітна Меган Маркл вибрала коротку сукню вище колін винного кольору канадської марки Club Monaco і бордове пальто того ж бренду. Свій образ герцогиня доповнила чорними витонченими ботильйонами від Givenchy.

Багатьом образ Меган Маркл видався скопійованим з Кейт Міддлтон. А ЗМІ написали, що Меган Маркл і Кейт Міддлтон з'явилися на публіці в дуже схожих образах.

Однак найбільше уваги шанувальників привернув бюджетний перстень на середньому пальці Меган зі словом Love. Цей ювелірний виріб від бренду Meredith Hah, який люблять багато знаменитостей. Перстень виготовлений з золота та срібла і коштує всього 70 доларів.

Аксесуар герцогині оцінили не всі: адже монаршим особам не пристало носити некласичні прикраси, а тим більше демонструвати свої почуття на публіці.

Але здається, Меган на подібну критику не реагує, і між правилами і емоціями часто обирає останнє.

Нагадаємо, Меган Маркл нанесла візит спільноті Hubb Community Kitchen, разом із засновницями якої вона два місяці тому випустила кулінарну книгу. Герцогиня Сассекська відвідала благодійний захід, де не тільки приготувала смачні страви, а й похвалилася прекрасним зовнішнім виглядом. Вагітна Меган Маркл продемонструвала свої чарівні ніжки, одягнувши на захід коротку сукню.

Як повідомляв портал Знай.ua, королева Єлизавета II розкритикувала вбрання Меган Маркл та порадила їй забути про голлівудські вподобання і почати виглядати як принцеса.

Також Знай.ua писав, у зв'язку з поповненням у родині, принц Гаррі та Меган Маркл вирішили покинути Кенсінгтонський палац.