У зв'язку з поповненням у родині принца Гаррі та Меган Маркл, вони планують покинути Кенсінгтонський палац .

Про це повідомляє The Daily Mail.

Герцог та герцогиня Сассекські твердо вирішили, що їм необхідна більша територія для комфортного проживання втрьох.

Наразі вагітна Меган та принц Гаррі мешкають в котеджі на території Кенсінгтонського палацу, де до весілля жили принц Вільям та Кейт Міддлтон.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Серед британців ходили чутки про те, що герцог та герцогиня Глостерські (двоюрідний брат королеви Єлизавети ІІ та його дружина) звільнять для молодого подружжя просторий 21-кімнатний палац. Проте робити цього вони не планують та поки що залишаються жити поблизу принца Вільяма та Кейт Міддлтон, адже їхні маєтки розташовані дуже близько один від одного.

Говорять, що принц Гаррі та Меган Маркл не дуже хочуть ставати з родичами ще й близькими сусідами. Можливий такий варіант, що молоде подружжя не буде розглядати подарунків від королеви Єлизавети ІІ та купить житло самостійно.

Нагадаємо, що Меган Маркл, як і подобає герцогині, переважно носить сукні, які коштують тисячі доларів. Але іноді вона одягає вбрання мас-маркет за доступною ціною і звичайні люди тут же розкуповують всі розміри цієї моделі в магазинах.

Однак з чорним платтям Marks & Spencer за 63,26 доларі, яке Меган Маркл одягала на традиційний Королівський фестиваль пам'яті, справа обернулася інакше, пише Elle.com. Це плаття досі є у всіх розмірах у всіх магазинах Великобританії.

Що ж сталось? Невже плаття на Меган нікому не сподобалося? Чи може ніхто його не розглянув, тому що Меган сховала сукню під пальто Stella McCartney?

Хоча може бути, що на продаж плаття вплинув конфуз герцогині Сассекської з колготками. На традиційному Фестивалі Пам'яті у лондонському Альберт-Холі, який Меган Маркл відвідала разом зі своїм чоловіком принцем Гаррі та іншими членами королівської родини, герцогиня потрапила у незручну ситуацію. Папараці помітили, що з її колготками щось не те.

Как сообщал Знай. ua, королева лично отказала Меган перед свадьбой. В сети появилась информация о конфликте между королевой Англии и Меган Маркл.

Также Знай. ua писал, где купить свадебный наряд Меган Маркл за 45 долларов. Каждая сможет почувствовать себя герцогиней.