Меган Маркл, як і подобає герцогині, переважно носить сукні, які коштують тисячі доларів. Але іноді вона одягає вбрання мас-маркет за доступною ціною і звичайні люди тут же розкуповують всі розміри цієї моделі в магазинах.

Однак з чорним платтям Marks & Spencer за 63,26 доларі, яке Меган Маркл одягала на традиційний Королівський фестиваль пам'яті, справа обернулася інакше, пише Elle.com. Це плаття досі є у всіх розмірах у всіх магазинах Великобританії.

Що ж сталось? Невже плаття на Меган нікому не сподобалося? Чи може ніхто його не розглянув, тому що Меган сховала сукню під пальто Stella McCartney?

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Хоча може бути, що на продаж плаття вплинув конфуз герцогині Сассекської з колготками. На традиційному Фестивалі Пам'яті у лондонському Альберт-Холі, який Меган Маркл відвідала разом зі своїм чоловіком принцем Гаррі та іншими членами королівської родини, герцогиня потрапила у незручну ситуацію. Папараці помітили, що з її колготками щось не те.

Вагітна Меган Маркл з'явилася на захід в колготках з великою мокрою плямою на найвиднішому місці. Папараці також звернули увагу, що колготки надто блищать, що не личить королівській персоні.

Цілком ймовірно, що причиною плями стало те, що герцогиня вступила в калюжу, коли виходила з машини. В цей день у Лондоні пройшов сильний дощ.

Однак, схоже що пляма на колготках підпсувала імідж Меган Маркл, як ікони стилю.

Як би там не було, але маленьке чорне плаття Marks & Spencer, яке так "оригінально" прорекламувала Меган Маркл, все ще можна купити в будь-якому розмірі.

Нагадаємо, після весілля Меган Маркл з прилавків магазинів почали швидко "змітати" сукні, які були хоч трішки схожі на весільне вбрання герцогині Сассекської. Виробник Fashion Nova створив сукню, яка майже повністю повторює весільну Меган Маркл.

Наречена із будь-якого куточка світу зможе відчути себе королівською особою, адже придбати неймовірну сукню The Royal Debut Dress можна всього за 45 доларів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меган Маркл зганьбилася по-королівськи.

Також "Знай.ua" писав, дивакувата звичка принца Гаррі перетворила життя Меган Маркл в суцільне пекло.