Герцогиня Сассекська потрапила у незручну ситуацію через звичайні колготки. Цього разу папараці помітили на них дивну пляму.

Принц Гаррі з Меган Маркл з іншими членами королівської родини відвідали традиційний Фестиваль Пам'яті у лондонському Альберт-Холі. Захід проводився у рамках столітньої річниці закінчення Першої світової війни.

Після цього виходу в світ у мережі з'явилися досить неоднозначні знімки герцогині Сассекської. Саме вони і стали однією з ключових тем для обговорення.

На офіційному прийомі вагітна Меган Маркл з'явилася в колготках з мокрою плямою на найвиднішому місці. Спочатку папараці звернули увагу, що колготки надто блищать, що не личить королівській персоні.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"В таких (блискучих) добре танцювати джайв на проекті "Танці з зірками", а не відвідувати серйозні заходи", - обурилися в мережі.

Для офіційного виходу Маркл вибрала на цей раз стримане плаття-пальто від Стелли Маккартні.

Крім блиску на колготах Маркл красувалася велика пляма. Цілком ймовірно, що причиною стало те, що герцогиня вступила в калюжу, коли виходила з машини. В цей день у Лондоні пройшов сильний дощ.

Але це не перший конфуз з ногами Маркл. Раніше на публіці вона часто з'являлася і зовсім без колготок, що, як відомо, не схвалює королева. Такого ніколи не дозволяє собі дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон.

Нагадаємо, дивакувата звичка принца Гаррі перетворила життя Меган Маркл в суцільне пекло.

Як повідомляв Знай. ua,оролева особисто відмовила Меган перед весіллям. У мережі з'явилася інформація про конфлікт між королевою Англії і Меган Маркл.

Знай. ua писав, що де купити весільне вбрання Меган Маркл за 45 доларів. Кожна зможе відчути себе герцогинею.