Батько герцогині Сассекської знову знайшов привід для гучного скандалу. В цей раз Томас Маркл публічно заявив про те, що він повинен часто бачитися з майбутнім спадкоємцем принца Гаррі. Досить провокаційна заяву, адже дитина ще навіть не з'явилася на світ.

Томас Маркл постійний гість новин британської преси. Батько герцогині Сассекської постійно використовує будь-який привід, щоб зв'язати себе з ім'ям своєї відомої доньки.

Так, Томас Маркл вважає, що на майбутню дитину Меган Маркл і принца Гаррі він має такі ж права, як і принц Чарльз. І готовий боротися за це в суді. Британські ЗМІ пишуть, що Томас Маркл готовий піти на крайні заходи, якщо йому відмовлять у зустрічах з онуком (або внучкою).

"Томас Маркл переконаний, що має стільки ж прав бачитися з майбутньою дитиною Меган і принца Гаррі, як і принц Чарльз. Адже в його (або її) венах буде текти не тільки "блакитна" королівська, але і кров сімейства Марклів! І якщо йому не нададуть це право добровільно, він буде за нього боротися", — заявило джерело, наближене до королівської сім'ї.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Варто нагадати, що британський принц Гаррі і його дружина герцогиня сассекська Меган Маркл стали почесними гостями церемонії нагородження Австралійського географічного товариства.

Меган Маркл одягла на церемонію настільки розкішну сукню, що в ній можна було б і на вручення "Оскара" прийти. На вагітній герцогині було пишне творіння Oscar de la Renta вартістю майже 13 000 доларів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в королівській родині з'явився привід для тяжкої скорботи. З'явилася інформація, що у Великобританії помер королівський пес коргі по кличці Уіспер - "Шепіт". Улюбленцю британської королеви було 12 років.

Нагадаємо, Меган Маркл в подорожі забула про норми пристойності.

Як повідомляв Знай.uа сестра Меган Маркл викрила вагітну герцогиню у кричущій брехні.

Знай.uа писав, Міддлтон начепила чужу тіару і підірвала соцмережі.