Увесь світ уважно спостерігав за весіллям Меган Маркл та принца Гаррі. Після події 19 травня з прилавків магазинів почали швидко "змітати" сукні, які були хоч трішки схожими до образу герцогині Сассекської. Відтепер кожна запекла шанувальниця Меган зможе придбати за незначні кошти копію королівської сукні.

На офіційному сайті американського виробника Fashion Nova з’явилась сукня, яка майже повністю повторює другий весільний наряд Меган Маркл.

Наречена із будь-якого куточка світу зможе відчути себе королівською особою, адже придбати неймовірну сукню The Royal Debut Dress можна всього за 45 доларів. Крій, колір і навіть тканина повторюють оригінальне плаття Меган Маркл від знаменитої на увесь світ дизайнерки Stella McCartney. Варто зазначити, що модні критики оцінили весільний наряд герцогині в 157 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Нагадаємо, що королівська сім'я вже почала готуватись до зустрічі Нового року. Як відомо, Єлизавета ІІ та її близькі традиційно зустрічають Різдво і Новий рік у приватній садибі Віндзорської династії - Сандрінгемі, яка знаходиться в Норфолку.

Готуючись до свят, Королева Великобританії Єлизавета II вирішила потішити дружину свого онука принца Гаррі і здивувала всіх незвичайним вчинком. Глава королівської сім'ї особисто запросила матір Меган , 62-річну Дорію Регленд провести Різдво разом з членами королівської сім'ї в Сандрінгемі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", Меган Маркл після своєї появи в королівській родині стала задавати тренди. Однак не кожен наряд зважитися надіти жінка, навіть якщо дизайнером є всесвітньо визнана ікона стилю Вікторія Бекхем.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що днями новоспечене подружжя принца Гаррі та Меган Маркл вирушило до Нової Зеландії з офіційним візитом. Про це пишуть ЗМІ із посиланням на аккаунт принца, який виклав декілька фото, зроблених під час подорожі.