Днями новоспечене подружжя принца Гаррі та Меган Маркл вирушило до Нової Зеландії з офіційним візитом.

Принц Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл

Про це пишуть ЗМІ із посиланням на аккаунт принца, який виклав декілька фото, зроблених під час подорожі.

У мережі з'явилося фото вагітної Меган Маркл, зроблене самим принцом Гаррі у одному із парків Нової Зеландії.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Фолловери нагадують, що Меган Маркл і принц Гаррі завершили свій перший офіційний тур, під час якого відвідали Австралію і Нову Зеландію. Поїздка була дуже насиченою і принесла прекрасні новини про вагітність герцогині.

Меган Маркл
Меган Маркл

Крім того, колишня актриса прикувала увагу стильним вбранням, на які вона витратила величезну суму грошей. Тепер же Кенсінгтонський палац поділився у мережі знімком Меган під час візиту до Нової Зеландії.

"Спасибі Новій Зеландії за приголомшливий останній тиждень нашого туру. Австралія, Фіджі, Тонга, Нова Зеландія - ми залишаємо вас з відчуттям натхнення і усвідомленням того, що кожен з нас може змінити ситуацію", - пише подружжя.

На фото видно, як Маркл зворушливо притримує животик, який чітко говорить про її цікавий стан.

Нагадаємо, Меган Маркл та принц Гаррі знаходяться в Сіднеї. З'явилася інформація, що днями вони відвідали гала-вечерю премії австралійського географічного товариства. А зараз королівська пара відвідала "Ігри нескорених".

Меган Маркл та принц Гаррі
Меган Маркл та принц Гаррі

З'явилася інформація, що під час ігор принц Гаррі та його вагітна дружина Меган Маркл подивилися баскетбольний матч і нагородили команду-переможницю з США. Про це пишуть австралійські ЗМІ.

Як повідомляв раніше Знай.ua, життя всіх членів королівської сім'ї оповита правилами та заборонами, яких потрібно дотримуватися навіть у такий ніжний період, як вагітність. Про те, що чекає вагітну Меган Маркл найближчим часом, читайте в матеріалі Clutch.

Також Знай.ua писав про те, що Меган Маркл, яка чекає первістка, не соромиться у виборі дорогого вбрання.