Меган Маркл, яка чекає первістка, не соромиться у виборі дорогих нарядів. Ледь ставши членом королівської сім'ї, герцогиня охоче користується щедрістю чоловіка – принца Гаррі і приймає його елегантні подарунки.

31 жовтня принц Гаррі з вагітною Меган повернулися з першого спільного закордонного турне по Австралії та країнах Океанії. Більше двох тижнів щасливе подружжя подорожували разом, а тим часом невсипуща преса підраховувала вартість нарядів герцогині Сассекської.

Ні багато, ні мало – 41 наряд, рівно стільки змінила майбутня мама за час подорожі. На сукні та брючні костюми Меган в сумі пішло понад 151 000 доларів.

Апетити Кейт Міддлтон набагато скромніші. За весь 2017 рік герцогиня Кембриджська витратила на одяг і аксесуари і то меншу суму 149 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Найскромніше вбрання Меган з цієї колекції — коротке чорне плаття для вагітних від ASOS, в якому вона прибула в Нову Зеландію. Воно продається в магазинах за 47 доларів. Але Маркл "набавила" вартість плащем від Karen Walker вартістю понад 550 доларів і сережками за 2170 доларів.

Багато з цих вбраннів шилися для Меган під замовлення або перероблялися, враховуючи її вагітність.

З 41 свого вбрання Меган раніше демонструвала публіці лише два. Це темно-синє асиметричне плаття від Antonio Berardi, в якому дружину Гаррі бачили в Окленді 30 жовтня, а також в травні 2017 року — на матчі поло, ще на початку її відносин з принцом.

Другий раз герцогиня засвітила і темно-синє плаття-накидку від Стелли Маккартні. Його герцогиня одягала на святкування дня народження королеви Єлизавети, а потім з'явилася в ньому на церемонії відкриття Ігор Нескорених в Сіднеї 20 жовтня.

Саме на відкритті змагань Маркл вигуляла найдорожчий стиль. Сукня коштує 1947 доларів, туфлі від Stuart Weitzman стоять 504 долара, приблизно така ж ціна пальто Gillian Anderson, а завершальним штрихом стали сережки з сапфірами і діамантами вартістю понад 15 тисяч доларів, а також сумочка-клатч від Dior за 1800 доларів.

Але найдорожчим в "виїзний" колекції Меган стало чорно-біле плаття з візерунками у вигляді птахів від Oscar de la Renta вартістю майже 13 тисяч доларів. Його герцогиня одягала на церемонію вручення нагород Австралійського географічного товариства.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що вагітна Меган Маркл вирішила не сидіти вдома, не дивлячись на вагітність, і разом з принцом Гаррі відвідала Гру Нескорених.

Також ми писали, що вагітна Меган вбила мережу наповал сукнею колосальної вартості.

Але незважаючи на все "солодке життя", Меган все одно доводиться жити з деякими обмеженнями. Наприклад, їй не можна йти в декрет, а також вона зобов'язана ходити на шпильках. Ми розповідали про вісім правил, яких доводиться дотримуватися Меган.