Меган Маркл та принц Гаррі знаходяться в Сіднеї. З'явилася інформація, що днями вони відвідали гала-вечерю премії австралійського географічного товариства. А зараз королівська пара відвідала "Ігри нескорених".

З'явилася інформація, що під час ігор принц Гаррі та його вагітна дружина Меган Маркл подивилися баскетбольний матч і нагородили команду-переможницю з США. Про це пишуть австралійські ЗМІ.

Меган Маркл
Меган Маркл

Цікаво, що герцогиня Сассекська прийняла рішення не йди на цей захід в сукні, а вийшла у світ в джинсах-скіні та бордовому жакеті від бренду Scanlan Theodore. Свій яскравий образ Меган Маркл доповнила чорними туфлями на високому, але досить стійкому каблуці.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Варто нагадати, що батько герцогині Сассекской знову знайшов привід для гучного скандалу. Цього разу Томас Маркл публічно заявив про те, що він повинен часто бачитися з майбутнім спадкоємцем принца Гаррі. Вельми провокаційна заява, адже дитина ще навіть не з'явилася на світ.

Томас Маркл постійний гість новин британської преси. Батько герцогині Сассекської постійно використовує будь-який привід, щоб зв'язати себе з ім'ям своєї відомої доньки.

Так, Томас Маркл вважає, що на майбутню дитину Меган Маркл і принца Гаррі він має такі ж права, як і принц Чарльз. І готовий боротися за це в суді.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що британський принц Гаррі і його дружина герцогиня сассекська Меган Маркл стали почесними гостями церемонії нагородження Австралійського географічного товариства. Меган Маркл одягла на церемонію настільки розкішну сукню, що в ньому можна було б і на вручення "Оскара" прийти. На вагітній герцогині було пишне творіння Oscar de la Renta вартістю майже 13 000 доларів.

Нагадаємо, сукня герцогині викликала заздрість та істерику в мережі.

Як повідомляв Знай.uа страшна втрата в королівській родині: Єлизавета II не знаходить собі місця.

Знай.uа писав, Меган Маркл в подорожі забула про норми пристойності.