Британський принц Гаррі і його дружина герцогиня сассекська Меган Маркл стали почесними гостями церемонії нагородження Австралійського географічного товариства.

Цю інформацію повідомило видання "Таблоїд".

Меган Маркл надярила на церемонію настільки розкішну сукню, що в ній можна було б і на вручення "Оскара" прийти.

На вагітній герцогині було пишне творіння Oscar de la Renta вартістю майже 13 000 доларів.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

"Таблоїд" повідомляє, що британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл вручили дві нагороди, та й самі без подарунків не залишилися. Їм презентували іграшки – вомбата та намбат.

Нагадаємо, герцогиня Сассекська з принцом Гаррі продовжують свій офіційний двотижневий тур по Австралії і Океанії. Цього разу подружжя вирушили в королівство Тонга. І на одному з офіційних заходів Маркл не вдалося стримати емоцій.

Гаррі і Меган у четвер, 25 жовтня, відвідали найстарішу середню школу в Тихоокеанському регіоні – коледж Тупоу. Тут вони ознайомилися з місцевим проектом з охорони навколишнього середовища. Це було друге захід за цей день і герцогиня для прогулянки на природі вибрала плаття насиченого блакитного відтінку від Veronica Beard, світлі туфлі від Aquazzura і доповнила образ кулоном від Pippa Small.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", ні для кого не секрет, що рідна сім'я герцогині часто дає про неї скандальні коментарі та інтерв'ю. На цей раз на Меган напустилася її сестра, викривши герцогиню у кричущій брехні стосовно своєї освіти.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що охоронниця Меган Маркл була найнята всього лише кілька місяців тому, а її роботу можна помітити неозброєним оком.