Вбранням для дружини принца Гаррі, Меган Маркл, відтепер займатиметься українська дизайнерка Євгенія Франківська. Майстриня вирішила привідкрити таємницю щодо вартості такого одягу та тонкощів роботи.


Вона зазначила, що не так вже й легко було зважитися на такий крок, адже це все-таки величезна відповідальність: одягати монаршу родину:

"Ми вирішили написати лист в англійський королівський будинок. Все насправді не так складно, як здається. У них велика прес-служба і на всі листи відповідають. Я написала, що мене дуже надихає Меган, я готова працювати і зможу одягти весь королівський дім", - пояснила Франківська.

Королівське весілля Меган Маркл
Королівське весілля Меган Маркл

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще


Вже за два тижні дизайнерка отримала схвальну відповідь і тепер дуже щаслива, адже здійснилася її заповітна мрія.

Королівське весілля Меган Маркл
Королівське весілля Меган Маркл


Незабаром для Меган пошиють костюм синьо-блакитного кольору з гудзиками ручної роботи – це набагато складніше, ніж сукню. В середньому на виготовлення одного жакета йде стільки ж часу, скільки на крій п'яти вечірніх суконь.

Королівське весілля Меган Маркл
Королівське весілля Меган Маркл

Однак саме костюми користуються серйозним попитом, так як в моду ввійшла тенденція вдягати їх на офіційні заходи.


Євгенія вже закупилася найкращими італійськими тканинами, а також натуральним шовком для підкладки, який привезли з Індії. Головна родзинка вбрання Меган Маркл - скульптурний крій, та й ціна, як для королівська гаманця, прийнятна: близько 1000 доларів
Втім, пошиття поки що відкладають через те, що Меган вагітна.

Королівське весілля Меган Маркл
Королівське весілля Меган Маркл

Дизайнер очікує на мірки, які вдасться зняти ближче до травня, коли дружина принца Гаррі прийде в колишню форму після пологів. Імовірно, для виготовлення костюма знадобиться робота чотирьох майстрів.

Термін створення костюма - 2 тижні. Цікаво, що схожий варіант вже бачили в останній колекції українки, коштує він у нас 5800 гривень.


Дивіться: український дизайнер Євгенія Франківська показала костюм, який шиє для Меган Маркл

Украинский дизайнер Евгения Франковская показала костюм, который шьет специально для Меган Маркл

Украинский дизайнер Евгения Франковская показала костюм, который шьет специально для Меган Маркл, супруги принца Гарри, герцога Сассекского. Евгения также поделилась своими эмоциями, рассказала, как она писала письмо королевской семье.

Geplaatst door Информатор Киев op Maandag 29 oktober 2018


Нагадаємо, Меган Маркл втрапила в неприємний конфуз під час подорожі, забувши про норми пристойності.
Як повідомляв Знай.ua, королівська родина відвідала "Ігри нескорених".
Також Знай.ua писав, батько відправив вагітну Меган Маркл на лаву підсудних.